Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Dank voor jullie komst!!

Het was een feestje: de viering  van 10-jarig bestaan van Nesterlé op 2 juli j.l. Na een persoonlijk welkom door onze bestuursleden Jan en Anja vinden bezoekers hun weg in ‘de huiskamer van Nisseroi’ en genieten van diversiteit aan muziek en demonstraties door de verschillende verenigingen die in het cultureel centrum gehuisvest zijn.

Met ‘Nesterlé schept op’ laat Efkes Anders wie het aandurft op ludieke wijze proeven van het nieuwe theaterprogramma. In de foyer komen in een foto presentatie de mooiste momenten, maar vooral de mooiste mensen bij Nesterlé, voorbij.

In de theaterzaal klinken de klanken van de bands Nine-o-Clock, 70’s en The Lions. Enthousiaste bezoekers verbazen zich over het muzikaal talent in Nistelrode en directe omgeving.  Van trots glimmende familieleden worden gade geslagen.

Meer muziek in zaal Menzel waar men soms voorzichtig en soms vol overgave kennis maakt met de instrumenten van Animato. In de Rekt wiegt men voorzichtig mee tijdens de optredens van Werelddans en Country Line Dans.

Bij de KBO wordt er fanatiek gesjoeld en worden de mooiste handwerkstukken getoond. Geboeide (geschminkte) snoetjes treffen we op de indrukwekkende voorleesjurk van de bibliotheek. De middag wordt afgesloten in de foyer met een prachtig a capella optreden van het koor Friday.

Terugkijkend op een zeer geslaagde dag, zetten de vrijwilligers en hun partners het feestje voort. Een groepsfoto mag niet ontbreken en tijdens een workshop worden de creatieve vaardigheden aangesproken en wordt gezamenlijk een schilderij voor Nesterlé gemaakt. Dit past mooi bij de afgelopen tien jaar: gezamenlijk maken de vrijwilligers met hun eigen inzet Nesterlé tot een succes!

Voor meer foto's (gemaakt door Marcel van der Steen, ga naar:  https://www.mooibernheze.nl/nieuws/kunst-cultuur/56203/nistelrode-10-jaar-cc-nesterle