Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Max:Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch!

In zijn jubileumshow PAASBEST laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Van Brabantse familiefeesten, tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt: Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is.

De pers over Max in Paasbest: De Theaterkrant: "Feest der herkenning in een verrassende comedystijl" | De Stentor: "Max schoffelt er heerlijk op los in een politiek correcte wereld" | De Volkskrant: "Een belofte is opgestaan"

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het Nesterlé cabaretpakket: drie keer keihard lachen voor slechts 30 euro. Dit arrangement is alleen (na aanmaken van uw account)  online te bestellen. 

Maak aanbod van het DINER + THEATERARRANGEMENT: voor slechts € 32,50 ontvangt u een driegangenmenu + kaartje voor deze voorstelling. Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl.

Voor meer informatie over Max van den Burg ga naar www.maxvandenburg.nl