Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Uw stem is geld waard - stemmen kan t/m 11 oktober!

Sinds afgelopen vrijdag 27 september is de Rabobank ClubSupport-actie van start gegaan. U heeft u de code om te stemmen via de mail binnengekregen. Dit is afgelopen vrijdag, zaterdag of zondag geweest. Heeft u niets ontvangen dan kan het zijn dat deze mail in de spam-filter is blijven hangen. Check dan ook goed uw mailbox.


Mocht u de e-mail niet in uw inbox én niet in uw spambox hebben ontvangen, dan kun u mailen naar communicatie.ossbernheze@rabobank.nl zodat zij u verder kunnen helpen met uw code om te stemmen.

De verdeling van de stemmen is zo dat ieder lid van de Rabobank in totaal 5 stemmen heeft en er maximaal 2 stemmen per project kunnen worden gegeven. Stemmen is nog mogelijk t/m 11 oktober a.s.

Nog niet gestemd? Ga snel naar de clubSupport-pagina!. Wij hopen natuurlijk dat wij kunnen rekenen op uw stem, want: elke stem is geld waard!  Bij voorbaat dank voor uw steun.  Met uw stem(men) komen wij een stukje dichterbij de realisatie van de overkapping van onze patio, als uitbreiding van de foyer.