Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

24 augustus - een vrolijke film voor de hele familie

Probeer maar eens stil te blijven zitten bij de film 'Het feest van Tante Rita'. Een fijne film waar je vrolijk van wordt.  Kom gezellig naar onze vakantiefilm op 24 augustus a.s. 

Sluit de zomervakantie af met de vrolijke film ‘Het Feest van Tante Rita bij Nesterlé op donderdag 24 augustus a.s.

In een knotsgek muzikaal bioscoop avontuur gaan Theo en Lulu op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita; het jaarlijkse en grootste dansfeest dat er bestaat. De tocht is niet zonder obstakels: met de familieauto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Als de reis toch doorgaat, worden Theo en Lulu onderweg ook nog eens gedwarsboomd door Vwo  en zijn persoonlijke chauffeur Remco. Kan Frank Vonk de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?
Schudden met die billen

Het Feest van Tante Rita is een fijne film waar je vrolijk van wordt én energie van krijgt. Het stikt van de BN’ers in leuke bijrollen (zoals grappenmaker Najib Amhali) en liedjes van Minidisco. Probeer dan maar eens stil op je bioscoopstoel te blijven zitten.

Klik hier voor een voorproefje.


24 Augustus, aanvang 15.00 uur. Kaartjes (à € 2,50) koop je aan de kassa, geopend vanaf 14.30 uur.