Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Het wordt chocotastisch op 12 juni - kom dat zien!

Kindertoneelvereniging Efkes Jonger uit Nistelrode en toneelvereniging de Verenigde Spelers uit Loosbroek gingen in september een unieke samenwerking aan. Ze brengen dit jaar namelijk gezamenlijk een toneelstuk op de planken: Koko en de Chocoladetoko.

Koko is een meisje dat in Nistelrode opgroeit met haar opa`s, oma`s en ouders. Ze hebben niet veel geld, maar ze is tevreden met wat ze hebben. In het dorp staat ook de chocoladetoko van Kaatje Verkade. Kaatje Verkade verstopt 5 roze tickets in chocoladerepen en diegene die de tickets vinden mogen haar toko komen bezoeken. Zoals te verwachten zullen er een aantal `lekkere` problemen optreden. 

Na wekelijks hard repeteren onder leiding van Mariëlle Dams is de voorstelling te zien zijn op zondag 12 juni om 15.30 uur en 19.00 uur in ons theater.

Het resultaat is uiteraard niet te vergelijken met wat het publiek gewend is van de Verenigde Spelers, maar toch zeker de moeite waard om jong en oud te zien stralen op het podium. Het wordt chocotastisch! 

Kaarten à €5,- zijn te reserveren via telefoonnummer 06-83396709  of via mail: marielle.dams@outlook.com