Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Laatste Lachsalvo's van het jaar tijdens 'Jaarverslach' Oudejaarsconference!

Sta op scherp, rol je lachspieren uit en maak je klaar voor een knallende oudejaarsavond vol hilariteit en muzikaliteit!  Op 30 december nodigen Laurens Timmers en Twan Pittens je uit om het jaar af te sluiten met een dosis humor en muzikaliteit in hun oudejaarsconference 'Jaarverslach'.

Deze twee lokale artiesten beloven een avond vol lachbuien, gekke deuntjes en een hilarische blik op het nieuws van het afgelopen jaar. Zij laten je zien dat humor het beste medicijn is voor alle nieuwsgekte van het afgelopen jaar. De heren brengen je niet alleen de feiten, maar ook de lachspieren-stimulerende versie ervan! Het wordt een avond waar je zeker nog eens aan terugdenkt terwijl je de champagnekurken hoort knallen.

"Weg met het oude, in met het hilarische!"

'Jaarverslach' is niet zomaar een oudejaarsconference; het is een comedy-muziek-avond dat zelfs de meest serieuze nieuwsfeiten met een knipoog benadert. Laurens en Twan zijn als twee muzikale nieuwsankers die je meenemen op een hilarische reis door het afgelopen jaar. Lokale en landelijke gebeurtenissen worden bespeeld, bespot en bezongen op een manier die je doet afvragen waarom het nieuws niet altijd zo grappig is!

Tickets voor de oudejaarsconference zijn hier te koop.