Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Vol verwachting klopt ons hart...

Sinterklaas komt zaterdag 12 november in Nederland aan. Direct na de intocht op televisie vertrekt de Sint naar Nistelrode. Om 14.30 uur begint hij daar aan zijn intocht. Als je de Sint ben je van harte welkom langs de route of bij Nesterlé vanaf ca. 15.30 uur. 

De route is als volgt: Laar - Lindestraat - Kromstraat - Over den Dries - Hoef - Laar - Den Hof - Heuvelstraat - Kerkhoflaan - Parkstraat, met als eindpunt CC Nesterlé.

Dat belooft weer een fijne, spannende middag te worden voor klein en groot! 

Pietenontbijt

Dit jaar wil Sinterklaas een Pietenontbijt organiseren samen met zijn Pieten. Het Pietenontbijt is zondag 20 november van 9.30 tot 10.30 uur in Eetcafé 't Pumpke. Helaas kunnen daar niet alle kinderen bij zijn, want er is maar plek voor 30 kinderen.

Gezien Sint en zijn Pieten gek zijn op kleurplaten zijn, wordt voor dit ontbijt ook weer een kleurwedstrijd georganiseerd. Kinderen krijgen via school een kleurplaat die ze thuis in kunnen kleuren. Deze kleurplaten moeten dan vóór zondag 13 november ingekleurd ingeleverd worden in de brievenbus bij Laarstede waar Sint ook een kamer heeft. Ook kun je de kleurplaten inleveren tijdens de intocht bij de PostPiet van Sinterklaas. De 30 kinderen die de mooiste kleurplaat hebben ingeleverd, mogen mee ontbijten, samen met één ouder of begeleider. De winnaars krijgen vóór 16 november de uitnodiging van Sinterklaas in de bus. Kinderen die buiten Nistelrode op school zitten en ook heel graag mee willen doen met de kleurwedstrijd kunnen de kleurplaat halen bij Eetcafé 't Pumpke

Wil je de Sint een brief/ berichtje sturen? Hij heeft een eigen mailadres namelijk sinterklaas-nistelrode@outlouk.com. Ook kun je hem volgen via Facebook.