Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Expositie van wonderlijke sprookjes

Geen Knibbel knabbel knuisje, maar allerlei bekende en onbekende sprookjes worden met trots getoond door Kunstfabriek Oss in onze expositie ruimte. Hun wonderlijke sprookjes zijn te zien vanaf dinsdag 4 september tot en met zondag 22 oktober 2023.

KunstfabriekOss is een uniek en kleurrijk atelier aan het st. Barbaraplein in de Osse binnenstad, waar kunstenaars met een verstandelijke-, of meervoudige beperking de mogelijkheid krijgen om hun creatieve talenten verder te ontwikkelen.
De kunstenaars worden uitgedaagd zelf met ideeën te komen en deze, zoveel mogelijk, naar eigen inzicht te verwezenlijken.
Dit kan o.a. door te werken met verschillende schilder- en tekentechnieken, mozaïek, beeldhouwen, vilt, papier-maché, keramiek en al wat mogelijk is. Ook muziek en toneel behoren tot de mogelijkheden.

Atelier KunstfabriekOss bestaat alweer 25 jaar en is  een atelier met 35 unieke, getalenteerde kunstenaars! Het atelier staat midden in de samenleving en werkt o.a. samen met scholen, kunstenaars, bedrijven en iedereen die samen kunst wil maken en beleven!




Heeft u interesse in een van de werken loop even binnen of neem contact op via mail of telefoon.
Adres: St. Barbaraplein 3 te Oss (achterzijde Groene Engel).
Tel. 0412- 692811/ 0625659732
www.kunstfabriekoss.nl Facebook: KunstOss Mail: kunstfabriekoss@dichterbij.nl