Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

24.11: intieme zwart-wit film

Staat hij al in jouw agenda: Nesterlé filmavond op 24 november a.s. De bijzondere films welke vertoond worden bij Nesterlé worden enthousiast ontvangen door een groeiend aantal bezoekers tijdens de maandelijkse filmavond. 

Ditmaal op het witte doek een intieme zwart-wit film met een geestig, lief en intens verhaal gezien door de ogen van de jeugdige hoofdrolspeler. De film ontving maar liefst zeven Oscar nominaties.

Vanwege licentiebeperkingen wordt hier de titel van de film niet bekend gemaakt.  De recensies spreken echter  voor zich:

"Het is razend knap dat deze film weemoed en nostalgie weet te creëren naar een tijd en plek die voor de meeste kijkers niet in hun eigen verleden ligt." - ★★★½ Filmtotaal .

“Mooi verhaal, mooi geacteerd, mooie beelden, mooie muziek en een bonuspunt voor de speelduur van anderhalf uur, ook weer eens  lekker”.

De film werd overladen met prijzen tijdens diverse festivals en tijdens de Oscars kreeg de film diverse nominaties, onder andere voor Beste Film, Beste Vrouwelijke Bijrol en Beste Mannelijke Bijrol, en won een Oscar voor het beste script.

Benieuwd welke films er bij Nesterlé draaien tijdens de komende filmavonden?  Abonneer je op de filmmail via www.nesterle.nl of stuur een mail naar ticket@nesterle.nl.  Noteer alvast in je filmagenda: VRIJDAG 6 januari 2023.

Erg gewild is de smakelijke aanbieding ‘een gratis filmkaartje’ als je bij Eetcafé ’t Pumpke vooraf een hoofgerecht bestelt.  Tijdens de nazit is er volop gelegenheid om gezellig na te praten

Aanvang 20.15 uur – tickets verkrijgbaar aan de kassa, welke vanaf 19.30 uur geopend is.