Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

verrassende eerste editie van Zondagse Muziek

Ondanks het zonnige weer was de zaal op 16 oktober helemaal gevuld met muziekliefhebbers in afwachting van de helden van Zondagse Muziek.

In 2019 werden op initiatief van Nesterlé vijf pop-up bands gevormd waaronder de zeskoppige band The Lions, die deze middag aftrapt met nummers van Anouk tot Toto en Amy Winehouse.
De bandleden hebben er zichtbaar plezier in en na een voorzichtige start, gaat het dak eraf tijdens de tweede sessie. Het is prachtig om te zien en vooral te horen hoe de bandleden elkaar hebben gevonden en groeien, zowel instrumentaal als vocaal!  ‘Wat mooi’ en ‘zo bijzonder – van eigen bodem’ waren veel gehoorde kreten vanuit het enthousiaste publiek. 

Een prachtige afwisseling was de verassende act van drummer Dani Nooijen met gitarist Simon van Gogh.  Zij spelen funk, rock en blues, en wisselen covers af met eigen nummers.  Zo jong, dat belooft nog wat voor de toekomst! 

Een grote verassing was de mededeling dat de band The Lions zal doorgaan in deze formatie.

Wie zijn The Lions:
Joland van der Heijden – basgitaar | Marcel Hanenberg – gitaar | Pieter van Rooij – drums | Leander van West – piano/zang | Eva Zuidema – zang | Sara Pullen – zang.

Al met al een prachtig begin van de Zondagse Muziekdagen met een groot compliment voor de organisatoren. Dat smaakt naar meer! Noteer alvast in je agenda: 22 januari en 26 maart 2023.  Gratis toegang!