Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Vrijwilligers maken samen schilderij 'vanavond in het theater''

Na de viering van ons 10 jarig bestaan op zondagmiddag 2 juli j.l.  was er voor de vrijwilligers van Nesterlé een afsluitend BBQ-feestje met een creatieve activiteit. Benieuwd naar het resultaat? 

Alle vrijwilligers en hun partners mochten aan de hand van een voorbeeld een doekje van 10 bij 10 cm schilderen. Soms aarzelend, soms met enige aanmoediging namen zij plaats aan de schildertafel. Tijdens de verbindende activiteit kwam onverwacht talent naar boven met de mooiste creaties en trotse gezichten als resultaat.

‘Vanavond in het theater’

De ruim 80 mini-schilderijtjes werden later samengevoegd tot één groot schilderij. Joland van der Heijden, mede organisator van het feestje, had Mieke van den Akker gevraagd om deze creatieve activiteit te begeleiden. Het eindresultaat met de toepasselijke titel “Vanavond in het theater” is inmiddels ingelijst weer terug in Nesterlé en mag er zijn!

Het samen maken van één schilderij sluit prachtig aan op de manier van werken bij Nesterlé. De vele vrijwilligers met ieder hun verschillende talenten maken Nesterlé samen tot een uitnodigend Cultureel Centrum:  ‘De huiskamer van Nisseroi’.

Het schilderij is te bezichtigen in de foyer waar hij een heel mooi plekje heeft gekregen.