Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Wie is Max?

Zoals de naam het al zegt: Max is veel.  Een rasartiest met een goed gevoel voor de foute kant van het leven, podiumbeest, filmpjes maker, gitarist, zorgzame vader, liefhebbende man, boos kind en trotse hunk ineen. Brabantse humor, Hollandse geest en een kosmopolitische mentaliteit. 

Max doet graag niet (te vaak) serieus, zoekt altijd naar de grap, houdt van haring en sport graag, liefst met een biertje erbij. Zijn elementen zijn Aarde en Vuur, daarom is hij vaak in het water te vinden. Soms koel, vaak gepassioneeerd en muzikaal, het lijkt soms tegenstrijdig, maar hij is het allemaal.
Geboren getogen in Eindhoven wilde Max al op jonge leeftijd het grappigste jongetje van de klas zijn, maar het zou nog lang duren voor hij dat ook op het podium zou gaan proberen. Een mislukte poging tot het spelen van prof-voetbal en een studie communicatie aan de H.E.A.O. gingen vooraf aan zijn uiteindelijke studie aan de Toneelacademie Maastricht, waar hij in 2001 afstudeerde.

Sindsdien is hij op veel plekken te zien en te zien geweest. Op het theaterpodium met groepen zoals Els Inc. en Filmorkest Max Tak en na het winnen van de Publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008 tourt hij met zijn soloprogramma's. Lees meer

In zijn jubileumshow PAASBEST laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. Goed gekleed en met een ruikertje op huppelt hij vrolijk door tien jaar cabaretgeschiedenis en komen er in sneltreinvaart herkenbare types, kleurrijke verhalen en leuke liedjes langs, waarmee Max er heerlijk op los schoffelt in onze politiek correcte wereld. 

Op zaterdag 9 november ziet u bij Nesterlé hoe Max er op zijn paasbest uitziet.  Klik hier voor een preview.