Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

28 september eerste filmavond van seizoen 23/24

Op 28 september start Nesterlé na een zomerstop met haar maandelijkse filmavond.

Ditmaal op het witte doek een melancholisch drama, een fraaie remake van Japanse klassieker Ikiru (1952). Met een fantastische hoofdrol van Bill Nighy, die Mr Williams (we horen nooit zijn voornaam) met precies de juiste mix van wanhoop en waardigheid speelt.

De titel wordt hier – vanwege licentierestricties – niet bekend gemaakt worden. Wil je vooraf informatie ontvangen over de films van Nesterlé abonneer je op de filmmail via www.nesterle.nl.

De lovende recensies spreken voor zich:

‘Wat is een goed leven? In deze film krijgt die vraag een bedachtzame en warmbloedige behandeling. Bill Nighy, de Britse acteur die het understatement tot kunst heeft verheven, speelt een van zijn mooiste rollen. Nauwelijks emoties tonen en dan toch een verpletterende indruk maken!’ ★★★☆ Volkskrant.

'Een prachtig, melancholisch verhaal over de wedergeboorte van een kantoorklerk. In de opmerkelijk fijnzinnige rol geeft de Nighy een glorieus optreden weg als de man die als een levende dode door het bestaan wandelt’. ★★★★ Trouw

Een filmkaartje à € 5,00 koop je aan de kassa. De film begint op 28 september om 20.15 uur.

Na afloop is er een gezellige nazit in de foyer. 

Geen zin om te koken?  Bestel via info@eetcafetpumpke.nl een hoofdgerecht bij Eetcafé ’t Pumpke en ontvang je filmkaartje gratis.