Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Aftrap seizoen 23/24 met Nesterlé Rockfestival

30 September is het zover: de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met het Nesterlé Rockfestival! Maak je op voor een heerlijke, rockende & swingende avond met drie optredens van regionale bands. Alle bands maakten eerder hun opwachting bij Nesterlé.



Wie treden er op tijdens het Nesterlé Rockfestival:

Sticky Fingers:

Een Stones coverband met een lange geschiedenis die in het coronatijdperk een ware metamorfose heeft ondergaan. Op het moment dat er nog maar 3 bandleden over waren was de opheffing dichtbij. Na een lange speurtocht wisten ze twee nieuwe gitaristen te strikken met het Stoneshart op de juiste plek. Oorspronkelijk gitarist Anthony ging bassen en nieuwe mannen Jeffry en Patrick vormden de nieuwe ijzersterke gitaartandem.
In deze line-up spelen ze  nu al sinds feb 2022 en de reacties op de optredens worden alsmaar positiever. De band weet de sound van de  gouden Stones periode  uit de sixties en seventies heel dicht te benaderen en klinkt inmiddels als een geolied geheel.
Op 30 september gaan zij weer voor ‘a lot of satisfaction’.

The Lions:

Zij bespringen je met hun enthousiasme en laten je ten prooi vallen aan de muziek. The Lions is een Poprock-band, die is ontstaan in 2021 met een bonte verzameling aan muzikanten. En die diversiteit hoor je terug in de nummers. Met veel toewijding duiken zij van Toto naar Amy Winehouse en besluipen je met Phil Collins en Anouk. Zelfs eigen nummers zitten in hun repertoire!

De gitaar brult in de handen van Marcel Hanenberg, de klauwen van Leander West glijden over de toetsen. Met stoere blik bespeelt Joland van der Heijden zijn bas. De spinnende stemmen van Sara Pullen en Eva Zuidema en stampende drums van Pieter van Rooij maken de band compleet.

Als The Lions achter je aan zitten, kun je niet meer stilstaan. Laat je manen wapperen. We worden allemaal koningen en koninginnen van de dansvloer!

King Herrie en de Sjeekers:

2 gitaren, een basgitaar, zang en drums. Dit zijn de instrumenten van King Herrie en de Sjeekers. Deze instrumenten gecombineerd met een jarenlange vriendschap en eigenwijze manier van covers spelen zorgt voor ons geluid. Plezier op het podium en voor onze toeschouwers zijn voor ons de belangrijkste reden om te spelen. Sjeek, rock & roll!

Tijdens Nesterlé Rockfestival zijn er voornamelijk staanplaatsen met een aantal statafels en barkrukken. Op deze avond neemt u geen plaats op de tribune en wordt slechts een klein aantal stoelen/tafeltjes geplaatst.