Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Christel spaart niemand, ook zichzelf niet!

Schaamteloos vertelt Christel ons de herkenbare, hilarische en gênante momenten uit het dagelijks leven.Hoe dan!? De titel van haar voorstelling die ze het publiek meerdere malen laat herhalen na haar muzikale klanken.

Christel biecht ons haar losbandige en wilde jaren op. Op een bijna gênante wijze vertelt ze over haar stiekeme liefdes en eerste zoen. Naar eigen zeggen weten we nu alles van haar en is ze klaar voor een nieuw hoofdstuk namelijk; oma zijn!

Nu Christel trotse oma is, vraagt ze zich wel af met welk voorzetsel ze wordt geassocieerd. Wordt het oma Rimpel of toch oma Hangtiet? Wel weet ze dat ze alles voor haar kleinzoon Siem overheeft, wat ze meerdere malen op een ludieke manier aanhaalt.

Op een komische wijze legt ze het publiek uit dat we in een wereld leven waarbij kinderen hun eigen mening doordrijven, de Laat noemt ze de participatie kids. Ook de fysieke ongemakken van het ouder worden, irritaties in de supermarkt en de ellende van het Bevolkingsonderzoek blijven ons niet bespaard. Haar bijzonder goede inlevingsvermogen gepaard met haar heerlijke Brabantse accent, zorgen voor herkenning en de menige ‘ohja’ momentjes.

Het schaterlachende publiek wordt ook nog persoonlijk benaderd door vragen die ze bij aanvang van de show konden insturen. Dit zorgt voor een persoonlijke noot, een leuke twist en een knap stukje improvisatie werk!

Een ding is zeker! Christel spaart niemand, ook zichzelf niet!

Chapeau de Laat!


Anne van Uden 


Voor meer foto's van Edwin Hendriks zie je:  https://www.mooibernheze.nl/fotoalbums