Cultureel Centrum Nesterlé

vr15.03
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
Kaarten bestellen
< Terug

Tribute to Bowie
Station to Station

Een unieke Bowie beleving op 15 maart (i.p.v. 16 maart zoals vermeld in programma folder).

Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie.
Het publiek wordt in een achtbaan van muziek en emoties meegenomen langs de verschillende tijdperken waarin Bowie de podia domineerde. STATIONTOSTATION weet deze tijdperken uitstekend te vertolken, waarbij samen met het publiek een bijzondere artiest en persoonlijkheid wordt herdacht.

De bijzondere frontman Chris weet hoe Bowie benaderd moet worden, met een zorgvuldige invulling van de zang. Achter de band worden prachtige visuals geprojecteerd, gemaakt en bestuurd door drumster Jennifer. De baslijnen zijn melodieus en muzikaal ingevuld, waar de band op kan bouwen. De sounds van de toetsenist zijn goed uitgedacht en liggen dicht bij de originele benaderingen van diverse album en live performances van David. Een energiek voorkomen van de jeugdige gitarist en twee fijne zangeressen maken de show tot een uniek geheel, waarbij Bowie en zijn werk centraal staan.

STATIONTOSTATION: Een unieke Bowie beleving!

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleen gaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’.

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd.
Meer over Station to StationKaarten bestellen