Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Je gaat met pensioen en dan?
di20.08
De theatervoorstelling ‘…en ze leefden nog lang en gelukkig’ laat op een ludieke, humoristische manier zien, hoe je gelukkig en gezond oud kan worden. Op 13 september bent u -als 55-plusser van harte uitgenodigd voor deze vrolijke middag (gratis!)
Lees meer
Angela trapt nieuwe seizoen af met Lueke Binge
za3.08
In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken. Op 14 september te zien bij Nesterlé 
Lees meer
op 15 augustus draait vakantiefilm Hoe tem je een draak 3
do1.08
Ook deze zomer weer een leuke animatiefilm te zien bij Nesterlé op de laatste donderdag van de vakantie. Op 15 augustus draait: Hoe tem je een draak 3. De film begint om 15.00 uur en kaartjes zijn voorafgaand (vanaf 14.30 uur) verkrijgbaar aan de kassa.  
Lees meer
Expositie van Johan Attevelt
do18.07
In 1986 was Johan in een klein plaatsje in Oostenrijk op vakantie. In dat plaatsje waren diverse houtsnijwinkels. In een van de winkels stond een aantal  echt Oostenrijkse mannen, hoed op en pijp in de mond. 
Lees meer
VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET
do27.06
Inmiddels is de kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van seizoen 2019-2020  in volle gang. Ook de cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u weer profiteren van het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET. Bij online bestelling van onderstaande voorstellingen in één keer, ontvangt u het cabaretpakket voor slechts € 30,00 i.p.v. 37,50:
Lees meer
Friday viert haar vijfde verjaardag bij Nesterlé
di25.06
Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. En wat is er nou beter dan een avond met héél veel foute muziek? Vrijdag 28 juni om 20.00 uur is he tijd voor FRIDAY DE FOUTE PARTY!
Lees meer
Ben je zestien jaar? Kom gratis naar de film
di18.06
Tijd voor een leuke actie! Wij nodigen jou als zestienjarige GRATIS uit voor onze filmavond op 27 juni. Op deze avond draait de spannende film SEARCHING.  
Lees meer
NIEUWE ONTWIKKELINGEN IN NISTELRODE
do13.06
Dinsdag 25 juni nodigt Dorpsraad Nistelrode uit voor een bijeenkomst met als onderwerp ‘Nieuwe ontwikkelingen in Nistelrode’. Daar lichten zij een aantal projecten toe waar zij voor en met u aan werken. U bent van harte welkom om mee te praten, suggesties te doen en vragen te stellen.
Lees meer
Informatiemiddag over dementie op 17 juni a.s.
wo5.06
Mijn geheugen laat mij in de steek….is er sprake van 'dementie'? De werkgroep Dementie Vriendelijk Bernheze en Burenhulp Nistelrode organiseren gezamenlijk deze themabijeenkomst in samenwerking met Alzheimer Nederland. De middag vind plaats op maandag 17 juni vanaf 14.00 uur.
Lees meer
VIND JOUW GELUK IN HET THEATER!
di4.06
Tijdens zijn theatercollege blijft Guido ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Geen cabaret; wel de garantie dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen. Wil je weten waarvan we gelukkiger worden? Bestel je tickets voor donderdag 19 maart 2020 via www.nesterle.nl
Lees meer
Het loopt storm bij de kaartverkoop voor Christel de Laat
wo29.05
De kaartverkoop is nog maar een week geleden gestart en enkele voorstellingen lopen nu al vol.....   Christel de Laat  met haar voorstelling 'Zijn daar nog vragen over' is duidelijk favoriet!  Wilt u op 4 januari ook ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen?  Wees er op tijd bij en boek nu uw kaarten via www.nesterle.nl. 
Lees meer
op 2 juni: Uitsmijter van het seizoen met vooruitblik op seizoen 2019-2020
di28.05
Thema van deze middag is ‘Maashorst’ met als belangrijk onderdeel de prijsuitreiking van de Bernhezer gedichten-en verhalenwedstrijd. Loop gerust binnen op zondag 2 juni en geniet van de mooiste gedichten & verhalen, de prachtige klanken van Blendt (met Kyra Haerkens), heerlijke Brabantse muziek en natuurlijk van een gezellige afsluiting van een fantastisch seizoen!  Gratis toegang! 
Lees meer