Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Mark van de Veerdonk speelt de 14e try out Geen Viking
ma22.04
Mark blijkt een Slabroekse Viking te zijn, of toch niet. Is hij van Viking komaf of heeft hij het zich allemaal verbeeld omdat hij zijn vrouw zo mist. Maar waar komt dan dat vliegtuig vandaan wat in zijn huiskamer geland is.Kortom chaos op het podium met Mark zoals we hem gewend zijn. 
Lees meer
Het Nistelrode van Jan Schaapsmeerders
do18.04
HET DORP VAN: Aan de hand van wat vragen schetst een inwoner van deze regio een beeld van zijn of haar dorp. Deze keer Jan Schaapscheerders uit Nistelrode. Onze trotse voorzitter vertelt:
Lees meer
Vakantiefilm met een ongelooflijk, magisch en sappig avontuur
wo17.04
Donderdag 25 april is het alweer zover: de inmiddels bekende vakantiefilm bij Nesterlé!  Ditmaal draait de film "Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer". 
Lees meer
Geen viking kent vliegende start
di16.04
Mark van de Veerdonk over zijn nieuwe voorstelling: "Zou ik het kunstje dan toch eindelijk onder de knie hebben? Nu al, na 35 jaar? Kan haast niet. Evenwel, na de eerste try-outs van mijn nieuwe voorstelling Geen Viking zou ik het haast gaan denken. Wat een gelach en gebulder."
Lees meer
Film Teenbeat UITVERKOCHT
zo14.04
Een memorabel moment... de organisatoren van de film Teenbeat verwelkomden 9 april j.l.hun  10.000ste bezoeker.! Na de 10.000ste bezoeker gaan de voorstellingen van Teenbeat nog wel even door. De start van de voorverkoop van de film Teenbeat  22 november j.l. is nog maar nauwelijks gestart en tickets zijn UITVERKOCHT! 
Lees meer
Kaartverkoop extra voorstelling Teenbeat is van start!
zo7.04
De film Teenbeat is populair. De eerder geplande films in december en op 6 april waren binnen enkele dagen uitverkocht.  Inmiddels is er al weer een nieuwe voorstelling gepland bij Nesterlé en wel op vrijdag 22 november. De belangstelling is nog steeds overweldigend. Blijkbaar herkennen zich veel mensen in het verhaal dat door het tweede deel van de jaren '60 voert. De tijd van brommers, dancings, 'moeilijke ouders' en opstandige jeugd.
Lees meer
Escher neemt ons mee op reis door zijn leven
do4.04
Iedereen heeft wel eens een fantasierijke prent van hem gezien en bij velen staan boeken in de kast en dit wellicht zonder te weten wie of wat achter deze fantastische kunstenaar schuil ging. Deze documentaire vertelt het verhaal van Maurits Cornelis Escher (1898-1972) in zijn eigen woorden, zoals hij die in brieven en dagboeken opschreef. 
Lees meer
Trots op Nesterlé!!
wo27.03
Dagelijks zijn we bezig om Nesterlé en haar bijzondere voorstellingen onder de aandacht te brengen. Elke keer is het weer een uitdaging om u en toekomstige gasten te enthousiasmeren door het plaatsen van uitnodigende teksten en filmpjes op onze facebook pagina, de Nesterlé website, kranten en natuurlijk in deze nieuwsbrief.
Lees meer
Joris Linssen & Caramba: wat een passie en energie
di26.03
Joris Linssen kennen we natuurlijk van Hello Goodbye maar zaterdag speelde hij met zijn band Caramba de voorstelling RAAK en dat was ook het thema van de avond, raken en geraakt worden. Joris is duidelijk in zijn element op het podium. Hij geniet volop van de opzwepende band die hem  meesleept in de sfeer van Mexico.
Lees meer
Smakelijk voorprogramma bij 't Pumpke
zo24.03
Als smakelijk voorprogramma op het optreden van de finalisten van camerettenfestival kunt u op 30 maart genieten van een driegangen theatermenu bij Eetcafé ’t Pumpke voor 32,50 euro (incl. theaterticket). 
Lees meer
Check in bij Hotel Nesterlé
za16.03
Twee opties. Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een ongeëvenaarde belevenis. Check in bij de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. 
Lees meer
Finalisten Camerettenfestival on tour
do14.03
Het Cameretten Festival! Als je daar als cabaretier uiteindelijk tot de eerste drie behoort, ligt er in de regel een grote toekomst op je te wachten. Kijk naar Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniél Arends en recent Kiki Schippers. De finalisten van het Cameretten festival 2018 staan te trappelen om ons publiek op 30 maart a.s. een hilarische avond te bezorgen. Wij stellen ze graag aan u voor:
Lees meer