Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Zang-en Theatergroep Klik zet de laatste puntjes op de i
za31.03
Voor de schermen van Zang- en Theatergroep Klik is het even stil geweest. Maar daarachter des te minder! Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de gloednieuwe, spetterende show "Residentie Op-Stand". Op 21 april in ons theater te zien met een middag-en avondvoorstelling!
Lees meer
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders.
vr30.03
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders. In deze nieuwe theatervoorstelling BLOW ME AWAY van Rob & Emiel worden succesnummers afgewisseld met nieuwe scènes, acts en een verbazingwekkend verhaal. Met eindelijk die rode draad waar ze zo lang naar hebben gezocht. G#dzijdank.
Lees meer
Janneke Bijl: Verbazend sterke debutant aldus Jacques D'Ancona
do29.03
In Dagblad van het Noorden roemt Jacques d’Ancona haar ‘verbazingwekkend knappe podiumpresentatie en het vanzelfsprekende gemak waarmee ze omgaat met het publiek’. ‘Ze heeft het’, concludeert de Groningse theaterkenner. Deze lovende woorden zijn bedoeld voor Janneke de Bijl - winnares van de jury-en publieksprijs op het prestigieuze Camerettenfestival. Op  14 april te zien bij Nesterlé.
Lees meer
Laat onze bezoekers van uw talenten genieten in onze expositieruimte
do29.03
Sinds enige tijd biedt Nesterlé  kunstenaars uit Nistelrode en nabije regio de mogelijkheid om hun kunstwerken gratis tentoon te stellen in de gang(en) van Nesterlé. Vooral op de warme gele muren komen de  kunstwerken prachtig tot hun recht!  
Lees meer
Tís nog niet zo slecht waar de dames van Los aan Vast zitten....
di20.03
De vrouwen van LOS speelden voor de tweede keer in Nesterlé. Nu met hun voorstelling” Vast “. In deze voorstelling staat centraal hetgeen de vrouwen aan vast zitten.De een aan haar verloofde waar ze mee gaat trouwen tot grote twijfel van de andere dames. De ander zit vast aan haar pasgeboren kind. Een derde zit vast aan haar kleurloze en smakeloze vrijgezellen bestaan en de laatste zit vast aan het altijd durende dieet vanwege zwaarlijvigheid.
Lees meer
Nistelrode gaat LOS!
di6.03
Dames en heren: opgelet! Op zaterdag 17 maart 2018 spelen de meiden van LOS met hun voorstelling VAST weer in Nistelrode. Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland.
Lees meer
De voetjes van de vloer met Mustang 66
di27.02
Op zaterdag 28 april komt Mustang 66 weer naar Nesterlé!  Twee jaar geleden was de dansavond een groot succes! ‘Die mogen gerust nog eens terugkomen!’, zeiden veel bezoekers na afloop. En dat gaat dus gebeuren op 28 april met hun optreden: ‘Back to the sixties 2’.   De tribune is ingetrokken deze avond -dus reserveer tijdig!
Lees meer
Het is even wennen voor de nieuwe toeschouwer van dit kwartet
di20.02
De nieuwe toeschouwers van dit kwartet moeten daar mogelijk nog wel even aan wennen en zitten soms met verplaatste schaamte scènes te bekijken, maar eenmaal bekend met het werk van de meiden realiseert de toeschouwer  dat ze geen blad voor de mond nemen maar in elke situatie doodeerlijk en bijzonder realistisch zijn. Dat in combinatie met meer dan geweldig liedmateriaal maakt “VAST” tot een meer dan bijzonder programma, dicht bij de meiden zelf, maar daarbij zo toegankelijk als een open deur. 
Lees meer
Christel de Laat past wel in ons theater
di6.02
03.02: Christel de Laat speelt haar eerste voorstelling vol zelfspot maar vooral ongecompliceerde snelle humor die de zaal laat bulderen van het lachen . Eerder speelde Christel op tv de in de Jopie Paarlevliet show en in toren C . Maar op haar 50e besloot ze zichzelf een cadeau te doen en  comédienne te worden . Ze gaf zichzelf 35 shows cadeau en vanavond staat ze in cc Nesterlé.
Lees meer
MEEVALLERS EN TEGENVALLERS
vr2.02
De 35-jarige Janneke De Bijl is de winnares van Camerettenfestival.De cabaretjury prees De Bijl om haar 'frisse toon' en het materiaal dat 'bijna continu van hoog niveau' is. In haar voorstelling 'Web' liggen er twee notitieboeken op het toneel: een kleintje met 'Meevallers' en een heel grote met 'Tegenvallers'. Het geeft ongeveer aan hoe De Bijl in het leven staat: zuinigjes, sarcastisch, een tikje somber. Ze geeft vileine speldenprikjes aan zichzelf en haar omgeving. 'Mijn psycholoog vindt mij te negatief, maar ik vind hem te duur,' zegt De Bijl met een strak gezicht.
Lees meer
Dreamfield maakt haar dromen waar
ma29.01
Dreamfield stond met een avondvullend programma in een uitverkochte zaal.  Het is vooral hun droom om met hun eigen geschreven nummers in de folk/country stijl hun publiek te vermaken  en die droom is  uitgekomen.
Lees meer
Terugblik op Johny Cash tribute in mudvolle zaal op 05.01
di16.01
20.15 uur: western sfeer op het speelvlak,een mudvolle zaal en iedereen had er zin in. Alle stoelen waren bezet. De Eindhovense Def Americans speelden ook in Nistelrode voor een enthousiast publiek.Niet alleen het bekende Cash repertoire stond centraal, maar ook de wat minder bekende nummers uit o.a. de laatste fase van zijn leven.  
Lees meer