Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

BRENG JE STEM UIT OP NESTERLÉ TIJDENS DE RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE
ma9.10
Vandaag gaat de RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE van start.  Breng je stem uit op Nesterlé en help ons om zo zoveel mogelijk geld te verdienen om een overkapping van de patio te realiseren. Onze voorstellingen trekken steeds meer publiek en zo willen wij meer ruimte bieden voor nog meer gezelligheid tijdens de pauze en vooral na afloop. 
Lees meer
Raboclubkascampagne bijna van start
vr6.10
Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt de Rabobank verenigingen en stichtingen in hun werkgebied. De deelnemende verenigingen en stichtingen hebben allemaal een project waar zij geld voor nodig hebben. Daarom verdelen zij samen met hun leden een bedrag van € 300.000,- over deze verenigingen en stichtingen. 
Lees meer
Aanbod tijdens Zondagse Muziek op 22 oktober weer zeer divers
di3.10
Loop tussen 15.00 en 17.00 uur gezellig bij ons binnen en geniet van bijzondere optredens van THE CLICK en KORAAL in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer. De toegang is gratis!
Lees meer
Waarom zijn artiesten vaak zulke zenuwenlijders?
do21.09
Omdat ze anders geen reden meer hadden om op het podium te doen alsof ze de wereld in hun zak hebben. De leukste humor is een vlucht naar voren, recht omhoog, uit de duisternis. Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze zijn ervaringsdeskundigen, zowel op neurotisch als artistiek gebied. Samen gaan ze uw leed te lijf onder het motto: je bent pas echt ziek als je niet meer om je eigen ellende kunt lachen. Het vaste trio zal geregeld worden versterkt door een speciale gast: een schrijver, dichter, cabaretier, zanger of muzikant in vergelijkbare wanhopige omstandigheden.
Lees meer
Kaartverkoop Jublieumconcert Karawanken 15 september van start.
wo13.09
Mannenkoor De Karawanken bestaat 40 jaar en biedt met de uitvoering van “DE MAASHORST SUITE” op zondag 26 november iets extra's! Een uniek concert, waarin met zang, instrumentale muziek en toepasselijke filmbeelden, een ode wordt gebracht  aan natuurgebied de Maashorst. 
Lees meer
Adembenemend, snel, wonderlijk…anders.
di5.09
Blow Me Away, de titel van de voorstelling zegt het al: Rob en Emiel willen u verrassen, omverblazen en stil laten zijn. Verbaas uzelf over de vingervlugheid, de illusie maar vergeet ook niet om op te letten. Lach om de grappen en sla stijl achterover van de unieke acts. Rob en Emiel laten u graag versteld staan, bent u er klaar voor?
Lees meer
Nesterlé feliciteert Jumbo Nistelrode!
do24.08
Met ingang van deze week zijn zij "online". Om de opening van het Pick-up point te vieren, verloot Jumbo Nistelrode onder de eerste 100 bestellers een Nesterlé Cabaretpakket voor 2 personen t.w.v. 70 Euro.
Lees meer
Optreden Dreamfield wordt verplaatst naar 26 januari 2018
di22.08
Het optreden van de band Dreamfield, wat gepland stond op 16 september a.s., gaat niet door. Eind juli overleed Anton, de echtgenoot van de Nistelrodese Marga van den Broek, de leadzangeres van Dreamfield.
Lees meer
Mannenkoor Karawanken treedt op bij Nesterlé
di22.08
Mannenkoor De Karawanken bestaat 40 jaar en wil met de uitvoering van “DE MAASHORST SUITE”, iets extra's bieden aan liefhebbers van koorzang. 
Lees meer
Katinka Polderman was gisteravond te gast bij het radioprogramma Nooit Meer Slapen
do17.08
Katinka Polderman is cabaretier. Ze wordt wel ‘één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters’ genoemd. Vanaf september gaat haar programma Polderman tiert welig in reprise. Op 21 oktober is zij bij Nesterlé te zien!  
Lees meer
Jumbo - Nesterlé theateracties van start!!
do10.08
Als dank nodigt Nesterlé de adverteerders in programma brochure 2017/2018 uit voor de seizoenopening met optreden van Dreamfield op 16 september a.s. De uitnodiging voor Jumbo Nistelrode kreeg een onverwachte wending:
Lees meer
FIJNE VAKANTIE!
wo26.07
Het Nesterlé team wenst u fijne vakantie.   Onze activiteiten staan in de zomerperiode op een lager pitje. Twiijfelt u of er iemand aanwezig is, belt u even naar: 0412-859001. Eind augustus draait het hier weer op volle toeren!! 
Lees meer