Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Sprookjesachtige musical van eigen bodem
wo24.10
Friday en My Day, twee zanggroepen met meiden van 10 tm 20 jaar uit Nistelrode presenteren 27 en 28 oktober de musical Lang en Gelukkig. Een verhaal over wensen en dromen, waarbij verschillende sprookjes de revue passeren. Het belooft een spannende musical te worden, die misschien wel heel anders afloopt dan iedereen verwacht.
Lees meer
4 november belooft een swingende Zondagse Muziek te worden
zo21.10
Op 4 november zal de APM Bigband uit Rosmalen een optreden verzorgen. Een hecht gezelschap bestaande uit 24 muzikanten, met daarbij een zanger en een zangeres.  Al meer dan 25 jaar verzorgt het orkest met veel plezier optredens en feesten in de regio, de rest van Nederland en zelfs al meerdere keren ook ver daarbuiten
Lees meer
UNSEXED: sex, drugs & rock ‘n roll van de indoorspeeltuin
za20.10
Op 1 december speelt cabaretduo OLDENHERMANNS UNSEXED in ons theater een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.
Lees meer
Sjors brengt de zaal in vervoering.
di9.10
Sjors van der Panne toont zich in cc Nesterlé een echte Nederlandse Chansonnier in zijn prachtige warme, sfeervolle voorstelling. Met zijn poëtisch verhalende liedjes brengt hij de zaal in vervoering In de maand dat Charles Aznavour gestorven is, ontmoeten we in cc Nesterle Sjors van der Panne met zijn band. 
Lees meer
ontdek gisteren om vandaag te begrijpen tijdens avond van de protestsong!
do4.10
Zin in een bijzondere avond uit? Kom dan vrijdag 26 oktober naar ‘de Avond van de Protestsong’ waar zowel muziek als geschiedenis in de schijnwerpers staan.
Lees meer
Fotoclub Bernheze exposeert in Nesterlé.
di2.10
Van maandag 1 oktober t/m maandag 3 december exposeert Fotoclub Bernheze hun foto-project ‘minimensjes’. Het resultaat van een jaar fotografie vanuit de jaarlijkse ‘rode draad’-opdracht.
Lees meer
“Nesterlé voelt als mijn tweede thuis.”
wo26.09
In de mooibernhezekrant staat vandaag een leuk interview met 2 van onze vrijwilligers (Anny en Jo)  met als titel "Nesterlé voelt als mijn tweede huis". Het is de thuisbasis voor veel verenigingen; de plek waar mensen samenkomen; het podium voor artiesten en organisaties. Gemoedelijk, laagdrempelig, toegankelijk én professioneel tegelijk. Het is de huiskamer van Nistelrode: Cultureel Centrum Nesterlé. Al vijf jaar lang de spil in het hart van het dorp.
Lees meer
Uw stem is geld waard!
zo23.09
Nog niet niet gestemd tijdens de clubkascampagne?  Laat uw stem niet verloren gaan. Uw stem is geld waard! 
Lees meer
Sjors van der Panne zingt voor Alzheimer Nederland
vr21.09
Sjors van der Panne presenteert op vrijdag 21 september zijn nieuwe lied: Gisteren Bestaat Niet Meer. Op verzoek van Alzheimer Nederland zingt de zanger het op 3 oktober in een speciale televisie-uitzending.
Lees meer
TEENBEAT UITVERKOCHT
do20.09
Dat de film gewild was, wisten we. Maar in 2 weken uitverkocht!  Dat hadden we niet gedacht.  Hopelijk was u op tijd en gaat u op 7 december mee terug in de 60-er jaren. 
Lees meer
Het Brabants Dagblad over Nesterlé
do13.09
Vandaag uitgebreid in het Brabants Dagblad. Altijd leuk! Nesterlé in Nistelrode floreert dankzij vrijwilligers. NISTELRODE - In de aanloop naar de bouw van cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode waren er veel twijfels. Nu, na vijf jaar is er volop activiteit en draait het zonder subsidie. 
Lees meer
NESTERLÉ FLOREERT AL 5 JAAR MET DANK AAN U!
wo12.09
In onze nieuwe theaterbrochure hebt u kunnen lezen dat Cultureel Centrum Nesterlé – “de huiskamer van Nisseroi” - haar eerste (“houten”) lustrum viert. In de aanloop naar de operationele start op 1 juli 2013 waren er zowel aanmoedigingen voor als twijfels over het toekomstige succes van het centrum. We kunnen na 5 jaar constateren dat Nesterlé in alle opzichten operationeel goed draait, en dat zonder enige overheidssubsidie! Dit succes hebben we te danken aan:
Lees meer