Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Expositie van Irizzz van start
di12.03
Iris de Mol van Irizzz.com maakt kunstwerken op een geheel eigen wijze, de discipline is "Spinning Art."  Al  haar robuuste doeken zijn gemaakt van houten frames, met daarop katoen gespannen doek.
Lees meer
Gezellig naar de film tijdens de carnavalsvakantie
za2.03
Ook deze vakantie staat er weer een leuke animatiefilm voor de hele familie op het programma. Op donderdag 7 maart draait de film INCREDIBLES 2. 
Lees meer
Gewijzigde openingstijden tijdens Carnaval
do28.02
Op maandag 4 en dinsdag 5 maart zijn wij gesloten vanwege carnaval. Namens het team van Nesterlé een fijne carnaval toegewenst!
Lees meer
Chris Verlaan: ‘Nerd zijn is the way to be’
do28.02
Trouw onderzoekt in een korte serie hoe kunstenaars aan een nieuw werk beginnen. Aflevering 1: Chris Verlaan is autistisch én cabaretier. Dat gaat best goed samen. ‘Ik ben eigenlijk altijd moe en sombertjes. Maar als ik optreed, ben ik helemaal in het moment.’
Lees meer
Gratis filmkaartje op het menu bij 't Pumpke
di26.02
Ook op vrijdag 29 maart biedt Eetcafé 't Pumpke een Queen arrangement: bij een speciaal driegangenmenu ontvangt u een gratis kaartje voor de film Bohemian Rhapsody.  Wees er snel bij: OP= OP!   Te reserveren via Eetcafé 't Pumpke. 
Lees meer
Innemend en diepgaand: muzikale queeste van Robin Borneman
zo24.02
Vrijdag presenteerde hij in uitverkocht Doornroosje in Nijmegen deel drie van de trilogie Folklore. Zijn reis van zes jaar is klaar. Maar zijn grote reis – bestemming onbekend – begint nu. En wij mochten erbij zijn. 
Lees meer
Film Bohemian Rhapsody nogmaals op het witte doek
vr22.02
De stormloop op kaartjes voor de filmvoorstelling op 28 maart heeft de filmcommissie doen besluiten om de film BOHEMIAN RHAPSODY nogmaals te vertonen op het witte doek en wel op 29 maart. 
Lees meer
Genieten en lachen met Hemelse Zeven tijdens Zondagse Muziek
do21.02
Afwisselend brengen Hemelse Zeven en koor Jaïr hun muziek  (en humor!!) ten gehore tijdens de Zondagse Muziek op 17 maart . Noteer deze datum alvast in uw agenda. Zoals altijd: toegang gratis!!
Lees meer
Koor Jaïr tijdens Zondagse Muziek (17 maart) bij Nesterlé
do14.02
Elke Zondagse Muziek is anders!  Van rock tot klassiek ..  een groot koor of alleen een pianist .. het is allemaal mogelijk!  Tijdens de volgende zondagse muziek zal o.a. voor u optreden: Koor Jaïr.
Lees meer
‘Tell The Wind’ nieuwe single komend album ‘Folklore III: The Cradle Tree’ van Robin Borneman
di12.02
Derde reeds beschikbare track (digitaal), fysieke album release op 22 februari Na ‘Love Shall Be My Song’ en ‘The Boatman’ is er nu met ‘Tell The Wind’ een derde track van het aanstaande album ‘Folklore III: The Cradle Tree’ van de Osse singer-songwriter Robin Borneman digitaal beschikbaar. "'Tell The Wind' is een muzikaal mini-avontuurtje. H
Lees meer
A STAR IS BORN - UITVERKOCHT!
ma11.02
Nog maar juist uit de bioscopen en nu op het witte doek bij Nesterlé de muzikale, romantische film A STAR IS BORN.  Was u er op tijd bij tijdens de voorverkoop? Dan boft u! 
Lees meer
Gratis filmkaartje op het menu bij 't Pumpke
do7.02
De film BOHEMIAN RAPHSODY is uitverkocht. Chapeau voor onze filmcommissie voor deze filmkeuze!! Grijpt u net mis? Eetcafé 't Pumpke organiseert op 28 maart een speciaal Queen arrangement. Vraag naar de mogelijkheden bij 't Pumpke en wij zien u graag tijdens onze filmavonden!
Lees meer