Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Wervelende Frank Groothof speelt Peer Gynt
di8.01
“Ik ben Peer”, met een guitige blik verwelkomt Frank Groothof - bekend van o.a. Sesamstraat en Het Klokhuis - iedereen in de zaal. Hoe gaat hij de kinderen boeien anderhalf uur lang met een beroemd Noors toneelstuk uit 1867?
Lees meer
Welkom bij de Collage Art tour!
ma7.01
Laat je verrassen, verbazen en inspireren door de handgemaakte collages. Collage Artist Rianda van Well neemt je mee op een reis langs verschillende stijlen, vormen en samensmeltingen van beelden.  De expositie is te bewonderen van 7 januari t/m 4 maart 2019.
Lees meer
“Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”
wo2.01
In maart en april 2019 start de try-outfase van de 16e voorstelling van Van de Veerdonk "Geen Viking". Deze vindt plaats in een 20tal zeer kleine theatertjes.Reserveer alvast uw kaarten voor de voorstelling op 20 april bij Nesterlé.
Lees meer
Wij wensen u een theatraal 2019!
di1.01
Mede namens alle medewerkers van voor-en achter de schermen wensen wij alle bezoekers van Theater Nesterlé een prachtig, gezond en vooral theatraal 2019 toe. En alvast een toost op hopelijk een schitterend theaterjaar, waarin een ieder van u met grote regelmaat tot tranen geroerd of met buikpijn van het lachen onze theaterzaal verlaat. 
Lees meer
Met scherpe en rappe humor het jaar 2018 uit
ma31.12
Laurens Timmers en Twan Pittens luidden met hun voorstelling “Jaarverslach” met scherpe en rappe humor het jaar 2018 uit. Voordat het cabaret duo aan bod kwam was het eerst de beurt aan de viermans volkband Taaftere die met hun sfeervolle Brabantse liedjes de avond opende. Na de pauze was de tot de nok toe gevulde cc Nesterlé helemaal voor het Nisterlodese duo.
Lees meer
Neem je kind mee naar het theater en geef ze iets wat je met woorden niet zeggen kunt
di11.12
Wij brengen met trots een familievoorstelling met niemand minder dan Frank Groothof (bekend van Sesamstraat en Klokhuis). Hij vertelt, zingt en danst het sprookjesachtige verhaal van Peer Gynt. Frank weet met dit verhaal alle leeftijden te boeien en te ontroeren. 
Lees meer
Expositie cursisten Atelier Menzel
do6.12
Er is het afgelopen jaar hard gewerkt voor deze expositie met het thema `gevangen`, vertelt Mieke Drijfhout van Hooff. Ieder jaar heeft ze een thema waar de cursisten vrijblijvend  aan mee doen. Dit jaar was het “gevangen” en andere jaren was het `uitbundig` en ‘schakel’. Voor sommigen is het niet zo gemakkelijk en denken zo van;  ‘wat moet ik daar nu mee?’ Toch zijn ze vol geestdrift aan de slag gegaan bij Atelier Menzel: sommigen realistisch en anderen juist abstract.
Lees meer
Oudejaarsconference komt dichterbij
zo2.12
Na een uitverkocht 'tweeduuzendzevertien' wordt op 29 december het jaar 2018 door de heren Laurens Timmers en Twan Pittens onder de loep genomen. In een uur brengen ze een jaarverslach met wereldnieuws, landelijke onderwerpen en dorps gezever. Het belooft een avond te worden waarop snelle grappen afgewisseld worden met leuke liedjes. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van dit duo.  Zeker is dat u met een humoristische terugblik op het jaar 2018 de theaterzaal zult verlaten om daarna in de foyer alvast samen te proosten op het nieuwe jaar.
Lees meer
Winnaar 53e editie Cameretten Festival bekend!
di27.11
Zaterdag 24 november is in het nieuwe Luxor Theater een eind aan de strijd om de 53e editie van Cameretten gekomen. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, heeft aan het eind van een succesvolle avond de Juryprijs toegekend aan Chris Verlaan. 
Lees meer
Jacobus Wiemans krijgt de kinderen moeiteloos mee in fantasie wereld
do22.11
Daar waar anders de zaal gevuld is met volwassenen zijn het nu vooral de kinderen die cc Nesterlé vullen met zenuwachtig gegiechel en geschuifel . Sommigen vinden het zo spannend dat ze op schoot kruipen bij één van hun ouders.
Lees meer
Esmee laat niets heel van de testosteron bommen tijdens Tijd voor een Trio
wo21.11
Zaterdag 17 november geniet het publiek zichtbaar tijdens TIJD VOOR EEN TRIO. De twee mannen van “niet schieten” zoeken samen met Esmee van Campen de grens op in hun cabaret programma. Zonder gene maar met zelfspot en een oorverdovend tempo en energie .
Lees meer
Alzheimer als motor voor film The Leisure Seeker
di20.11
"Het is zo fijn wanneer je even vergeet dat je vergeetachtig bent", verzucht Ella (Helen Mirren) na een korte episode van helderheid bij haar man John (Donald Sutherland). De topacteurs vormen een hartverwarmend geriatrisch liefdesduo en zetten een pakkend, confronterend verhaal neer met een lichte toets humor. Een verhaal om bij stil te staan. I
Lees meer