Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Rock-'n-roll helden komen tot leven met K5½
di21.08
Hoe kan Nesterlé beter haar lustrum-seizoen beginnen dan met artiesten van eigen bodem? De band K5½ (bekend van de Hoantjes) verzorgt op 15 september de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met hun voorstelling 'Rock-'n-roll helden'.
Lees meer
Als afsluiter van de zomervakantie: de film Ferdinand
vr10.08
Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd omdat mensen ten onrechte denken dat hij levensgevaarlijk is, zet hij alles op alles om weer thuis te komen. Sluit je vakantie af met de vriendelijke animatiefilm Ferdinand - ook geschikt voor de jongere kijkers.
Lees meer
Binnenkort in ons theater: Sjors van der Panne
do9.08
Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom! Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.
Lees meer
Wij wensen u een hele fijne vakantie!
do12.07
Het Nesterlé team wenst u fijne vakantie.  Onze activiteiten staan in de zomerperiode op een lager pitje. Twiijfelt u of er iemand aanwezig is, belt u even naar: 0412-859001. Eind augustus draait het hier weer op volle toeren!! . 
Lees meer
word lid van de Rabobank en stem mee tijdens de Clubkascampagne
di10.07
Doe mee aan de Rabobank Clubkascampagne en steun Nesterlé. Word vóór 20 augustus lid, dan kunt u meestemmen tijdens de campagne! Alleen leden van Rabobank Oss Bernheze mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Het gratis lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden. Of loop even binnen bij het kantoor van de Rabobank. Steun uw favoriete verenigingen door te stemmen tijdens de Rabobank Clubkascampagne. Van 11 tot en met 24 september kunt u uw stem uitbrengen.
Lees meer
Houd uw brievenbus in de gaten
wo13.06
Vandaag, woensdag 13 juni valt hij bij u - als lezer van de Mooibernhezekrant - op de mat of in de bus: de NESTERLÉ PROGRAMMABROCHURE  2018/2019. In dit- door Drukkerij Buuts - prachtig vormgegeven boekje treft u een mooie mix van hilarisch cabaret en bijzondere  muziekvoorstellingen met regionaal en landelijk talent.
Lees meer
Björn van der Doelen:Soms gevoelig maar ook opstandig en strijdbaar
di12.06
Björn van der  Doelen sluit met zijn 7 koppige band op een  sfeervolle manier het theater seizoen van cc Nesterlé af. De voorstelling heeft de naam van zijn laatste cd: “de Cowboy, de Sheriff en de Hoer”. De muziek is moeilijk te omschrijven, maar heeft het meest weg van zachte, gevoelige country. Iets wat in het intieme cc Nesterle heel mooi tot zijn recht komt.
Lees meer
Cabaretliefhebbers opgelet!
zo10.06
Ook dit seizoen te boeken: het cabaretpakket. Voor slechts 30 euro bestelt u in één keer tickets voor 3 hilarische cabaretvoorstellingen. Dat wordt genieten met OLDENHERMANSS; de MANNEN VAN ACHTEROM en de CAMERETTEN FINALISTEN. 
Lees meer
Björn van der Doelen: levensechte verhalen met een vleugje sympathie veur d’n duvel!
do7.06
Op zaterdag 9 juni staat Björn van der Doelen met zijn 7 koppige band ‘De huursoldaten’ op de Nisseroise planken met  ‘de Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de Hoer’. Het laatste album van de Eindhovense muzikant en songschrijver Björn van der Doelen (ook bekend als voormalig profvoetballer van onder meer PSV) is uitgegeven onder zijn eigen label: Val Allemaal Maar Kapot Ik Doe Het Zelf Wel-Records.
Lees meer
Reserveer tickets en maak kans op een theaterbon t.w. van 5 euro!
do7.06
Nesterlé viert haar eerste lustrum en kijkt terug op vijf hele mooie jaren, waarin steeds meer mensen de weg naar Nesterlé hebben gevonden om te genieten van al het moois dat “de huiskamer van Nisseroi” te bieden heeft.  In dit seizoen worden meerdere momenten aangegrepen om dit lustrum samen te vieren en is het speciale “huiskamergast” aanbod hierop afgestemd. 
Lees meer
Nesterlé pakt weer uit in seizoen 2018/2019
di5.06
Het nieuwe programma 2018 / 2019 voor de theaterzaal van Nesterlé is klaar!  In seizoen 2017 / 2018 is het vaak ‘volle bak’ geweest in de theaterzaal van Nesterlé.  Het is overduidelijk dat Nistelrode en omgeving de weg naar het Cultureel Centrum weet te vinden. Nesterlé biedt gewoonweg voor elk wat wils: voorstellingen, evenementen en films. En… na afloop is het gezellig “nabuurten”. Aan de vooravond van het eerste lustrum, mag dan ook de conclusie zijn: ‘Het gaat goed met Nesterlé!’
Lees meer
“A Magical Mystery Tour: and that’s an invitation!”
vr25.05
Nesterlé organiseert op 14 juni samen met Bibliotheek Nistelrode een muzikale avond over de Beatles.
Lees meer