Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Release Nachtcafé - het beste van Alex Roeka
zo3.12
Heugelijk nieuws voor Alex Roeka. Dit weekend heeft Excelsior Recordings een verzamelalbum van hem uit gebracht, getiteld: Nachtcafé. Dit is de eerste keer dat er werk van hem op een dubbel-elpee verschijnt. Voor hen die hun draaitafel bij het oud vuil hebben gezet verschijnt het album ook als dubbel-cd.
Lees meer
NIEUW IN ONS PROGRAMMA: Kwartjesvolk
di28.11
Zin om een middag ouderwets Brabants te genieten?  Op zondag 25 februari 2024 komt Kwartjesvolk naar Nesterlé met  haar voorstelling Vooruit-Truguit. 
Lees meer
Sjors van der Panne - Er Is Nog Zoveel
do23.11
Op 13 januari 2024 staat Sjors wederom op de planken bij Nesterlé: maak je op voor een Frans-Nederlandse muzikale avond met een lach en een traantje. 
Lees meer
Bewonder de werken van Ardine: 'schilderen' met stoffen
zo19.11
Tot 8 januari  2024 vindt de expositie van Ardine Hillty plaats in Nesterlé . Ardine groeit niet alleen op met een levendige belangstelling voor kunst en cultuur, ze blijkt ook zelf een creatieve geest te hebben.
Lees meer
Welkom Sinterklaas!!
do16.11
Joepie! Het is bijna zover! Sinterklaas komt weer naar Nistelrode en hij brengt zijn vrolijke Pieten mee. Op zaterdag 18 november om 14.30 uur begint zijn grote avontuur bij ons in Nesterlé.
Lees meer
Rosa verrast en ontroert!
di14.11
Binnen een jaar een baby gekregen en een voorstelling gemaakt, ga er maar eens aan staan. Rosa da Silva did dit!
Lees meer
11.11: Tweede solo van Rosa da Silva, vol humor, brazilectro en prachtige luisterliedjes
zo5.11
‘A vida rosa’ is de tweede voorstelling van Rosa da Silva, die in 2019 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival won en in 2021 werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, voor het lied ‘Als het zover is’. Met hoofdrollen in het theaterstuk ‘ANNE’ en de musical ‘De Tweeling’ bewees ze al in het theater thuis te horen.
Lees meer
Circus Makkie: Clowns Pinkie en Durske nemen kinderen mee in betoverend circusavontuur
di31.10
Clown Pinkie en Clown Durske toverden het podium van Nesterlé deze zondag om tot een circus. Tijdens de twee uitverkochte voorstellingen waagde het clownsduo zich aan koorddansen, gewichtheffen, goochelen en zelfs leeuwen temmen. Circusje spelen is tenslotte een makkie, toch?
Lees meer
Rob scherp uit de hoek tijdens Scheepers Zet af
ma30.10
Cindy over Rob Scheepers: Afgelopen zaterdag mocht ik naar de uitverkochte try-out van Rob Scheepers "Scheepers zet af" en dat deze voorstelling uitverkocht is snap ik helemaal!
Lees meer
Dubbeldate op 12 november
za28.10
Niet één, maar twee a capella groepen zullen uw zondagmiddag opluisteren. Misschien kent u de dames van Muchoss of de mannen van Dubbel Zes? Laat u verrassen. Door het brede repertoire van beide groepen zult u zich geen minuut vervelen.U heeft één kans voor deze dubbeldate. Mis het niet!
Lees meer
Donderdag 26 oktober - filmavond
di24.10
Donderdag a.s. staat onze filmavond weer op het programma. Om 20.15 uur op het witte doek een Deense tragikomedie die weet te ontroeren. 
Lees meer
11 november in ons theater Rosa Da Silva Gewapend met ‘die stem!’
vr20.10
‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Maak je op voor een persoonlijke en muzikale voorstelling van Rosa Da Silva. 
Lees meer