Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Stemmen kan vanaf vandaag
zo3.09
Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo Clubsupport. Stemmen mag vanaf 4 september. Mogen wij op jouw stem rekenen? Jouw stem is geld waard!!
Lees meer
Aftrap seizoen 23/24 met Nesterlé Rockfestival
vr25.08
30 September is het zover: de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met het Nesterlé Rockfestival! Maak je op voor een heerlijke, rockende & swingende avond met drie optredens van regionale bands. Alle bands maakten eerder hun opwachting bij Nesterlé.
Lees meer
24 augustus - een vrolijke film voor de hele familie
zo6.08
Probeer maar eens stil te blijven zitten bij de film 'Het feest van Tante Rita'. Een fijne film waar je vrolijk van wordt.  Kom gezellig naar onze vakantiefilm op 24 augustus a.s. 
Lees meer
Volop theater voor kinderen komend seizoen
zo30.07
Oogjes glunderen, beentjes wiebelen, handjes klappen, je kind schatert het uit, laat de fantasie de vrije loop en zit op het puntje van de stoel. Wat is er leuker dan een kind zien genieten ... dan genieten mama, papa, opa en oma vanzelf mee!
Lees meer
Wat een plaatje!!
vr21.07
Wat zijn we trots op onze (55!!) vrijwilligers. Samen maken we Nesterlé tot de 'Huiskamer van Nisseroi'.
Lees meer
Vrijwilligers maken samen schilderij 'vanavond in het theater''
di18.07
Na de viering van ons 10 jarig bestaan op zondagmiddag 2 juli j.l.  was er voor de vrijwilligers van Nesterlé een afsluitend BBQ-feestje met een creatieve activiteit. Benieuwd naar het resultaat? 
Lees meer
Dank voor jullie komst!!
ma3.07
Het was een feestje: de viering  van 10-jarig bestaan van Nesterlé op 2 juli j.l. Na een persoonlijk welkom door onze bestuursleden Jan en Anja vinden bezoekers hun weg in ‘de huiskamer van Nisseroi’ en genieten van diversiteit aan muziek en demonstraties door de verschillende verenigingen die in het cultureel centrum gehuisvest zijn.
Lees meer
Brabants Dagblad: Gastvrij Nesterlé is al tien jaar de huiskamer van Nisseroi
do29.06
Er verscheen vandaag een mooi stuk in het Brabants Dagblad:  NISTELRODE - De huiskamer van Nisseroi viert zondag 2 juli feest. Cultureel centrum Nesterlé, in het hart van Nistelrode, draait al 10 jaar als een tierelier. Succesvol, financieel gezond en nul medewerkers in dienst. Hoe doen ze dat?
Lees meer
Kom je op ons feestje?
zo25.06
Nesterlé viert op zondag 2 juli haar 10 jarig bestaan. Nesterlé bestaat 1 juli a.s. 10 jaar en nodigt je uit om dit heuglijke feit mee te vieren in de  “Huiskamer van Nisseroi”. Loop gezellig binnen op zondag 2 juli tussen 13.00 en 16.00 uur
Lees meer
Nesterlé sluit filmseizoen af met klassieker
do22.06
Op 29 juni - op de laatste filmavond van dit seizoen een filmklassieker 'The Graduate' die na ruim 55 jaar nog weinig aan kracht heeft ingeboet.
Lees meer
Koop nu je tickets voor seizoen 23/24
di13.06
Nesterlé presenteert een vers theaterseizoen, vol eigenzinnige voorstellingen en onverwachte ervaringen. Landelijke & regionale artiesten laten je lachen, nemen je mee in prachtige verhalen, ontroeren met hun muziek en dagen je uit. Vanaf 13 juni koop je tickets online via deze website. 
Lees meer
Nog 2 dagen......
zo11.06
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de presentatie van een mooi programma voor komend seizoen. Nog de laatste puntjes op de i en de kaartverkoop kan van start op 13 juni a.s. 
Lees meer