Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

FADOpelos2 : een Nederlands- Portugees fado-mirakel
za20.01
Als je een zangwedstrijd wint met drie tienen van de jury dan doe je iets goed. Dit was wat het Nederlands-Portugese duo Iris en Tiago deed in de zomer van 2020 in het SBS6-programma We Want More, nota bene met Portugese fado! Het leidde zelfs tot een optreden op de Portugese tv.
Lees meer
De power die Sjors geeft, is magnifique!
ma15.01
Vanavond mocht ik voor het eerst Sjors van der Panne live aanschouwen in theater Nesterlé. Kende hem natuurlijk van 10 jaar geleden toen hij doorbrak door "the Voice" en ja een goede stem heeft hij zeker!
Lees meer
Optredens van eerstvolgende Zondagse Muziek bekend
di9.01
De artiesten die muzikale invulling geven aan de Zondagse Muziek op 14 januari a.s. zijn het koor A-MEEZING en band ONES. 
Lees meer
Een verdrietig verhaal dat een grote glimlach teweegbrengt
zo7.01
Gezien in Nesterlé: Het meisje met de zwavelstokjes, door theatergroep Het Kleine Theater. Met twee van mijn kleinkinderen, van 5 en 8 jaar, bezoek ik deze voorstelling.
Lees meer
Wij stellen aan je voor: Fadopelos2
vr5.01
Viver e viver: Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg ​bij het spel tussen zang en gitaar. Op 3 februari in ons theater. 
Lees meer
Lachend het jaar uit met het jaarverslach van Twan en Laurens.
ma1.01
30.12: Het jaar is bijna voorbij en dan is het tijd voor tradities. Eén daarvan is het jaarverslach van Twan en Laurens in een uitverkocht cc Nesterlé
Lees meer
Vakantiefilm op 4 januari
wo27.12
Op donderdag 4 januari is het weer tijd voor een leuke film voor jong en oud(er). In deze regenachtige periode een vrolijke zomerse film op het witte doek om het een beetje warm te krijgen!
Lees meer
Fijne feestdagen!!
za23.12
Namens het Nesterlé team wensen wij u fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar!
Lees meer
Klapper op laatste filmavond (28.12)
vr22.12
Voor de laatste filmavond van dit jaar heeft de filmcommissie een klapper voor je in petto. Op het witte doek een Amerikaans-Britse biografische thriller uit 2023 van maar liefst 3 uur lang. 
Lees meer
Het meisje met de Zwavelstokjes: Droevig? Hooguit ontroerend
vr15.12
Het meisje met de zwavelstokjes, dat is toch dat uiterst droevige sprookje van H.C. Andersen over het meisje dat op straat doodvriest in de winterkou? Kun je daar een leuke kindervoorstelling voor 3+ van maken? Kom het zien op 6 januari a.s. in ons theater!
Lees meer
Gerrie Smits: een geboren verteller
di12.12
09.12; Met speels gemak had Gerrie Smits de zaal zo om zijn vinger gewonden door ze er actief bij te betrekken. Tim Wijnen was er bij: 
Lees meer
Laatste Lachsalvo's van het jaar tijdens 'Jaarverslach' Oudejaarsconference!
do7.12
Sta op scherp, rol je lachspieren uit en maak je klaar voor een knallende oudejaarsavond vol hilariteit en muzikaliteit!  Op 30 december nodigen Laurens Timmers en Twan Pittens je uit om het jaar af te sluiten met een dosis humor en muzikaliteit in hun oudejaarsconference 'Jaarverslach'.
Lees meer