Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

VERZET - Mark van de Veerdonk
do17.11
Jammer.....  We zijn genoodzaakt om deze uitverkochte voorstelling te annuleren op 3 december. Maar niet getreurd... op 18 maart 2023 trakteert Mark ons op een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen.
Lees meer
24.11: intieme zwart-wit film
za12.11
Staat hij al in jouw agenda: Nesterlé filmavond op 24 november a.s. De bijzondere films welke vertoond worden bij Nesterlé worden enthousiast ontvangen door een groeiend aantal bezoekers tijdens de maandelijkse filmavond. 
Lees meer
Vol verwachting klopt ons hart...
wo9.11
Sinterklaas komt zaterdag 12 november in Nederland aan. Direct na de intocht op televisie vertrekt de Sint naar Nistelrode. Om 14.30 uur begint hij daar aan zijn intocht. Als je de Sint ben je van harte welkom langs de route of bij Nesterlé vanaf ca. 15.30 uur. 
Lees meer
Bas Nijhuis - ‘Ook voor diegenen die geen verstand van voetbal hebben’.
vr4.11
19 november in ons theater: Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis, presentator en auteur van het boek Niet zeiken, voetballen! vertelt in zijn theatercollege bevlogen over de wereld van betaald voetbal.
Lees meer
Dikkie Dik boeit van begin tot eind
di1.11
De nieuwsgierigheid wordt meteen al gewekt, met op het podium een levensgroot prentenboek van Dikkie Dik.
Lees meer
Christel spaart niemand, ook zichzelf niet!
ma31.10
Schaamteloos vertelt Christel ons de herkenbare, hilarische en gênante momenten uit het dagelijks leven.Hoe dan!? De titel van haar voorstelling die ze het publiek meerdere malen laat herhalen na haar muzikale klanken.
Lees meer
UITVERKOCHT ! Dikkie Dik is jarig
ma24.10
Dikkie Dik is jarig. Hij viert zijn verjaardag op 30 oktober bij Nesterlé voor een uitverkochte zaal.
Lees meer
Expositie van Maurice van Venrooij
do20.10
De tentoonstelling presenteert recente, handgemaakte werken in inkt en acryl op papier, waarvan een aantal direct geïnspireerd zijn op de heide- en wijstgebieden in Bernheze. Te zien tot 4 december 2022. 
Lees meer
verrassende eerste editie van Zondagse Muziek
ma17.10
Ondanks het zonnige weer was de zaal op 16 oktober helemaal gevuld met muziekliefhebbers in afwachting van de helden van Zondagse Muziek.
Lees meer
Jeroens Clan: zoekt de grens op en gaat er het liefst net overheen
zo9.10
8 oktober: Vol vuur en in rap tempo zoeken ze elkaar, het publiek en de grenzen op. Niets ontziend gaan ze met name de confrontatie met elkaar en elkaars zwakheden aan.
Lees meer
Zondagse Muziek met helden op 16 oktober
di4.10
Het is weer zover: Onze gratis Zondagse Muziekmiddagen gaan van start op 16 oktober.  Geniet van de optredens van de band The Lions en drummer Dani en gitarist Simon. 
Lees meer
Jeroens Clan: Maak je op voor snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen!
vr23.09
Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 8 oktober 2022 in theater Nesterlé bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”
Lees meer