Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Kom blieken op 3 juli tijdens presentatiemiddag
zo19.06
Ben je ook zo nieuwsgierig naar volgend seizoen?  We nodigen je van harte uit voor D'n Bliekerd op zondag 3 juli. 
Lees meer
Het wordt chocotastisch op 12 juni - kom dat zien!
di7.06
Kindertoneelvereniging Efkes Jonger uit Nistelrode en toneelvereniging de Verenigde Spelers uit Loosbroek gingen in september een unieke samenwerking aan. Ze brengen dit jaar namelijk gezamenlijk een toneelstuk op de planken: Koko en de Chocoladetoko.
Lees meer
Dreamfield presenteert nieuwe CD
ma6.06
Sfeervolle afsluiting van het Nesterlé theaterseizoen met Dreamfield op 25 juni a.s. Op deze avond presenteert Dreamfield de release van haar nieuwe CD: Sati=fied. Met een breed scala aan instrumenten en meerstemmige zang heeft elk lied een eigen karakter gekregen. Geniet van muzikale gerechten, samengesteld uit speciale ingredienten 
Lees meer
Over een kleine mol......: lekker vies, hilarisch en spannend
ma16.05
POEP. Dat dat een aantrekkelijk onderwerp blijft voor peuters en kleuters wordt deze middag wel weer duidelijk in een uitverkocht Nesterlé. Ieder kind kent het wel, het prentenboek over de Mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept. David en Rogier van Theatergezelschap Meneer Monster maakten er met hun voorstelling een ware happening van.
Lees meer
Het bubbelbad moment van Guido Weijers
zo15.05
Hans van Uden schrijft over de voorstelling 'Masterclass Geluk' van Guido Weijers in ons theater op 12 mei jl:
Lees meer
FILMAVOND : 19 MEI
za14.05
Een week eerder dan je van ons gewend bent (i.v.m. Hemelvaart) vindt donderdag 19 mei de Nesterlé filmavond plaats.  
Lees meer
UITVERKOCHT - OVER EEN MOLLETJE DIE......
vr13.05
Inmiddels zijn wij ook benieuwd: wie heeft er op de kop van molletje gepoept? Mol komt boven om te kijken of de zon zich al laat zien. Dan valt er ineens poep op zijn hoofd. Bah!
Lees meer
Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller…
wo11.05
Ruim twee jaar later dan gepland betreedt Guido Weijers het toneel van Nesterlé op donderdag 12 mei.  Naast zijn reguliere cabaretvoorstellingen geeft Guido Weijers ook een theatercollege over Geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk.
Lees meer
Vakantiefilm op 6 mei
wo27.04
Op vrijdag 6 mei draaien we onze vakantiefilm. Ditmaal op het witte doek een spannende Nederlandse amiliefilm (9+) . De scenarioschrijver zal na afloop meer vertellen over deze film.
Lees meer
GEEL: Een mooie voorstelling met een diepere laag en een hoopvolle boodschap.
zo24.04
De kinderen zijn gevraagd om in het geel te komen, en al snel blijkt waarom. Alles in deze voorstelling van regisseuse/mimespeelster Anastasiia Liubchenko uit Oekraïne, gitarist Thijs Felperlaan en percussioniste Yung-Tuan Ku is immers geel: hun omgeving op het podium, hun attributen en zijzelf. Dat roept al de nodige verwondering op.
Lees meer
Maak kans op twee vrijkaarten voor onze vakantiefilm op 6 mei
vr22.04
Maar dan ook alles is geel: de zon, blijdschap. Op zondag 24 april kleurt Nesterlé geel. Kom jij ook ook in je mooiste gele kleren?  De mooiste creatie belonen wij met twee vrijkaartjes voor onze vakantiefilm op 6 mei a.s. 
Lees meer
Brutale cabaretduo te beluisteren op Mfm Brabant
wo20.04
Verlangen naar je kindertijd? Spruijt en Opperman begrijpen jou helemaal. Jolwin sprak het brutale cabaretduo vanmorgen in zijn radioshow op MfmBrabant over hun optreden Heimweeën op 30 april a.s. 
Lees meer