Cultureel Centrum Nesterlé

Wat u moet weten voor uw bezoek aan Nesterlé

BESTELLEN VAN TICKETS
U kunt uw tickets alleen online via www.nesterle.nl bestellen. Er kunnen maximaal 2 tickets (in één bestelling) per voorstelling geboekt worden. Wilt u meer tickets boeken, dat is mogelijk via een volgende bestelling.

Uw plaatsen (maximaal twee naast elkaar) worden automatisch toegewezen via ons reserveringssysteem. Kaarten zijn online verkrijgbaar tot maximaal 18:00 uur op de avond van de voorstelling. U kunt uw tickets uitgeprint resp. vanaf uw telefoon tonen bij de kassa.

Op dit moment zijn er 30 stoelen per voorstelling beschikbaar. Zodra de situatie dit toelaat, wordt onze zaalcapaciteit uitgebreid.

Komt u met meer mensen uit één huishouden, of heeft u andere vragen stuurt u ons een bericht via ticket@nesterle.nl, zodat wij uw reservering kunnen aanpassen waar mogelijk.

Ervaart u een probleem bij het reserveren van tickets, stuurt u ons een mail via ticket@nesterle.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

WACHTLIJST
Zijn er op  het moment van bestellen onvoldoende tickets beschikbaar? Stuurt u een mail naar ticket@nesterle.nl onder vermelding van voorstelling, tijd, naam, aantal personen en telefoonnummer. Wij informeren u zodra wij plaatsen beschikbaar hebben.

FILMTICKETS
Te bestellen via ticket@nesterle.nl vanaf 1e dag van de maand van desbetreffende filmavond.

ROLSTOELPLAATSEN.
Per voorstelling is maximaal 1 rolstoelplaats beschikbaar. Reservering alleen via ticket@nesterle.nl.

BETALEN
Bij online bestelling betaalt u met Ideal. In Nesterlé wordt uitsluitend per PIN betaald.

TERUGGAVE TICKETS
Teruggave van tickets is alleen mogelijk bij annulering minimaal twee dagen voor aanvang van de voorstelling via reservering@nesterle.nl. U ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van de ticketprijs.

THEATERBON
De Nesterlé theaterbon is aan de kassa verkrijgbaar in bedragen van € 5,00, € 7,50 en € 10,00 met betaling via PIN. Deze is in te wisselen voor een theaterticket of filmkaartje (mits vooraf besteld via ticket@nesterle.nl).

ANNULERING VOORSTELLING
Indien een voorstelling op verzoek van het gezelschap of door Nesterlé wordt geannuleerd, ontvangt u zo snel mogelijk informatie over de verdere procedure.

PARKEREN
Achter het theater vindt u voldoende, gratis parkeergelegenheid.

ONTVANGST BIJ NESTERLÉ
De kassa is bij avondvoorstellingen geopend 30 minuten voor de voorstelling. Wij controleren uw kaartjes bij de ingang van Nesterlé en houden een gezondheidscheck. Het is verplicht om binnen Nesterlé een mondkapje te dragen. Zodra u op uw stoel zit, mag u deze afdoen.

LOOPROUTE
In Nesterlé zijn duidelijk looproutes aangegeven om voldoende afstand te kunnen houden. Wij vragen u vriendelijk om deze echt te volgen.

ZAAL
Gezien de Coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 personen tegelijk naar een voorstelling. Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en laten een rij leeg. Komt u niet uit het zelfde huishouden, dan dienen er drie stoelen afstand van elkaar gehouden te worden.

Bij een bezetting van 30 personen wordt mogelijk gekozen voor een huiskamerindeling met zitjes i.p.v. tribune.  Uw stoelnummer genoemd op uw ticket vervalt in dit geval. U wordt hierover enkele dagen voor de voorstelling geïnformeerd.

De ingang van de zaal is links – via de gele gang. U dient de zaal rechts verlaten. Vergeet u niet om hierbij afstand te houden. Wij vragen u vriendelijk om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

GARDEROBE
Onze garderobe is gesloten. U kunt uw jas/ vest meenemen naar de zaal en over uw stoel hangen.

HORECA
Onze horeca is momenteel gesloten. Er kan wel koffie/thee besteld worden. (met 1 persoon tegelijk). Zolang de horeca gesloten is, is het toegestaan om NON-ALCOHOLISCHE drankjes mee te brengen en deze - bij een huiskameropstelling - mee de zaal in te
nemen. Bij een uitgeschoven tribune mogen er GEEN DRANKJES meegenomen worden in de zaal.

Om de doorstroom in de foyer te beperken, is het momenteel niet mogelijk om na afloop van de voorstelling plaats te nemen in de foyer.

SANITAIRE VOORZIENINGEN
In Nesterlé zijn niet alle toiletten geopend. Wij adviseren u vooraf thuis naar het toilet te gaan. Mocht er toch sprake zijn van een rij – houd voldoende afstand!

FOTOGRAFEREN
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling een flitser te gebruiken.

PRIVACY VERKLARING
Tijdens voorstellingen worden foto's gemaakt. Bezwaar hiertoe kunt u vooraf kenbaar maken bij de dienstdoende beheerder op desbetreffende dag. Raadpleeg onze verklaring onderaan onze site.