Cultureel Centrum Nesterlé

Over Nesterlé

ALGEMENE INFORMATIE

Stichting Cultureel Centrum Nesterlé


Parkstraat 2 | 5388 HS Nistelrode

RSIN/ fiscaal nummer: 821062578

T. 0412 859001

I: www.nesterle.nl

E: info@nesterle.nl


Bestuurssamenstelling

Voorzitter: Jan Schaapsmeerders

Secretaris: Anja Fleischeuer

Penningmeester: Cees van Wichen

Evenementen: Noortje Peek


MISSIE 
Cultureel Centrum Nesterlé heeft als missie het bevorderen van sociaal culturele activiteiten in Nistelrode en biedt ruimte aan verenigingen, stichtingen en incidentele gebruikers uit Nistelrode en omgeving. Daarnaast worden met grote regelmaat evenementen en theater- en filmvoorstellingen georganiseerd.

VISIE 
Nesterlé heeft ‘elkaar ontmoeten in huiskamersfeer’ hoog in haar vaandel staan onder het motto: “Nesterlé, zó dichtbij, kom, geniet, en ontmoet”. Gastvrijheid, klantgerichtheid, en financiële zelfstandigheid zijn de belangrijkste drijfveren achter het beheer en de exploitatie van Nesterlé. Vrijwilligers uit Nistelrode en omgeving zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de activiteiten en voor het verlenen van een efficiënte service aan de vaste en incidentele gebruikers, onder leiding van het bestuur van de Stichting Cultureel Centrum Nesterlé.

GESCHIEDENIS

BELEIDSPLAN
Nesterlé
zó dichtbij.
Kom, geniet & ontmoet!

onze zalen

Foyer

Foyer

De ontvangst- en ontmoetingsruimte met bar die ook geschikt is voor activiteiten van gezelschappen tot 125 personen. Een gezellige ruimte met zit- en statafels, een stamtafel met comfortabele stoelen en een moderne
bar waar gebruikers in huiskamersfeer elkaar individueel of in groepen kunnen ontmoeten, een consumptie kunnen gebruiken, en hun e-mail kunnen raadplegen.
Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Nesterlé beschikt over drie ruime vergaderruimtes, twee op de begane grond en een op de eerste verdieping.


1.Donzel
Een vergaderruimte op de begane grond met uitzicht op de patio voor maximaal 30 personen, die desgewenst in twee aparte vergaderruimtes kan worden gesplitst door middel van een geluiddichte, inschuifbare paneelwand. Deze ruimte is normaliter beschikbaar voor bibliotheekbezoekers tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Er staan vier vaste computers die dienen om bibliotheek informatie te raadplegen en die ook worden gebruikt voor het geven van computerlessen aan senioren.

2. Menzel
Een vergaderruimte op de begane grond met uitzicht op de patio voor maximaal 45 personen, die desgewenst in twee aparte vergaderruimtes kan worden gesplitst door middel van een geluiddichte, inschuifbare paneelwand.

3. Loo
Een vergaderruimte op de eerste verdieping met uitzicht op de patio voor maximaal 25 personen.
Biljartruimte

Biljartruimte


Een biljartruimte met drie compleet uitgeruste biljarts en waar ook plaats is om recreatief te kaarten.
Theaterzaal

Theaterzaal

Een multifunctionele zaal die beschikt over een telescooptribune voor ruim 240 personen of waarin 200 personen aan tafels en stoelen kunnen zitten. Een moderne en goed uitgeruste podiumzaal waarin bezoekers kunnen plaatsnemen op een telescooptribune om van voorstellingen of presentaties op het speelvlak te genieten. Het tribunedeel en het speelvlak van de zaal kunnen door geluiddichte paneeldeuren van elkaar worden gescheiden waardoor elk deel afzonderlijk (maar niet tegelijkertijd) gebruikt kan worden.

Bekijk hier de technische gegevens theaterzaal

Bekijk hier het lichtplan van de theaterzaal