Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

Jochen Otten windt vanaf de eerste minuut de zaal om zijn vinger
ma21.10
In een vloek en een zucht is een voorstelling van Jochen Otten voorbij. Letterlijk, want de voorstelling begint met een stevig potje vloeken en eindigt met een zucht van het enthousiaste publiek dat even op adem moet komen van de tomeloze energie en grapdichtheid van deze Brabantse cabaretier.
Lees meer
Theaterconcert Massada geannuleerd
zo20.10
Het spijt ons je te moeten laten weten dat we na overleg met de band genoodzaakt zijn om deze bijzondere voorstelling op 1 november a.s. te annuleren wegens onverwachte omstandigheden.
Lees meer
Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!
za12.10
Kom op 9 november genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op  je stoel te zitten! Je ziet op deze avond drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. 
Lees meer
Een onvergetelijke avond met Christel de Laat
di8.10
Zaterdagavond mochten mijn dochter en ik genieten van een schitterende voorstelling van Christel de Laat. Het was een show vol humor, waarbij het publiek regelmatig schaterde van het lachen. De perfecte balans tussen uitbundige grappen en een persoonlijke noot gaf de avond een extra dimensie.
Lees meer
En door!? met Christel
di1.10
Komend weekend is het podium voor Christel de Laat. Twee avonden mag zij rekenen op een uitverkochte zaal!
Lees meer
Massada komt naar Nesterlé
ma23.09
Nieuw toegevoegd aan ons programma: theatershow van Massada op 1 november a.s. Tickets zijn vanaf nu te koop via onze website. 
Lees meer
“Kunstfabriek Oss meets van Gogh”
di10.09
De afgelopen periode hebben de kunstenaars van kunstfabriek Oss zich laten inspireren door de werken, kleuren en technieken van Vincent van Gogh. Tijdens de kleurrijke expositie in ons centrum in ziet u de unieke en pure werkstukken van KunstfabriekOss.
Lees meer
UW STEM IS GELD WAARD
di27.08
De Rabo Clubsupport actie is weer gestart. Vanaf 2 september tot en met 24 september kan er gestemd worden. Ook Nesterlé doet hier weer aan mee. Elke stem is geld waard! Daarom vragen wij u: STEM OP NESTERLÉ en help ons om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de realisatie van een glazen overkapping van de patio. Met deze uitbreiding van de foyer kunnen wij u, als onze gast, nog meer plaats en gezelligheid bieden! 
Lees meer
Vakantiefilm op 15 augustus
do1.08
Zoals je van ons gewend bent, organiseert Nesterlé in de laatste vakantieweek een film voor jong en oud(er). De film begint om 15.00 uur en kaartjes koop je aan de kassa. 
Lees meer
22.09 in ons theater: Waar het echt over gaat...
do20.06
Wij stellen aan u voor:  Malanca Schut en Linda Gerits, oprichters van #waarhetechtovergaat. Hun missie is meer praten over ‘waar het echt over gaat’. Waarom? Simpelweg omdat we dat te weinig doen.
Lees meer
Pure en intieme ontmoeting in het Nachtcafé
ma10.06
Gezien in Nesterlé: Alex Roeka Het publiek in Nesterlé hing aan zijn lippen afgelopen zaterdag. Singer-songwriter Alex Roeka was dan ook in vorm: hoewel nog vroeg op de avond, wist hij de theaterzaal vanaf het eerste nummer om te toveren tot een nachtcafé.
Lees meer
Run op tickets voor Jochen Otten
vr31.05
Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma naar Nistelrode. Op 19 oktober is hij te zien bij Nesterlé met zijn voorstelling De Kwaadste Niet (try-out).
Lees meer