Cultureel Centrum Nesterlé

nieuws

  

Nieuws

22.09 in ons theater: Waar het echt over gaat...
do20.06
Wij stellen aan u voor:  Malanca Schut en Linda Gerits, oprichters van #waarhetechtovergaat. Hun missie is meer praten over ‘waar het echt over gaat’. Waarom? Simpelweg omdat we dat te weinig doen.
Lees meer
Pure en intieme ontmoeting in het Nachtcafé
ma10.06
Gezien in Nesterlé: Alex Roeka Het publiek in Nesterlé hing aan zijn lippen afgelopen zaterdag. Singer-songwriter Alex Roeka was dan ook in vorm: hoewel nog vroeg op de avond, wist hij de theaterzaal vanaf het eerste nummer om te toveren tot een nachtcafé.
Lees meer
Run op tickets voor Jochen Otten
vr31.05
Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma naar Nistelrode. Op 19 oktober is hij te zien bij Nesterlé met zijn voorstelling De Kwaadste Niet (try-out).
Lees meer
Bauke Bakker - de beste zingende drummer van Nederland
di28.05
Bijna aan het einde van het theaterseizoen pakte Nesterlé op zaterdag 25 mei nog even uit met Bauke Bakker & The Soul Cages, die een ode brachten aan The Police en Sting. Een geweldige voorstelling met liedjes en verhalen, waar het enthousiasme van afspatte.
Lees meer
Nachtcafé van Alex Roeka in premiere
di21.05
Binnenkort speelt Alex Roeka zijn nieuwe theaterconcert Nachtcafé in ons theater. Afgelopen zondag 19 mei is zijn voorstelling in première gegaan in De Kleine Komedie.
Lees meer
Nieuwe programma 24/25 is bekend
zo12.05
Met trots presenteren wij je een nieuw seizoen vol cabaret, muziek, toneel en meer.  Van Christel de Laat tot Jochen Otten, van Robin Borneman tot een ode aan Rob de Nijs . Was je vorig jaar ook onder de indruk van Gerrie Smits? Hij is terug!
Lees meer
Mieke van den Akker exposeert bij Nesterlé
do9.05
Mieke van den Akker exposeert van 6 mei tot 28 juni haar schilderwerken in Nesterlé. 
Lees meer
De geschiedenis van Zuidoost-Molukkers in Nistelrode in woord en beeld gebracht
do2.05
Onder de noemer Sejarah (geschiedenis) wordt zaterdag 11 mei in Bibliotheek Nistelrode een tentoonstelling geopend over de geschiedenis van de Zuidoost-Molukse gemeenschap in Nistelrode.
Lees meer
Jan Schaapsmeerders benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau
vr26.04
Wat zijn we trots ! (Onze) Jan Schaapsmeerders is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Geheel verrast en zeer onder de indruk nam hij vanochtend deze prachtige onderscheiding in ontvangst van burgemeester De Man.
Lees meer
Habtamu de Hoop hoofdgast Bernhezer Buitenhof
vr5.04
Op vrijdag 12 april om 19.30 uur vindt in Nesterlé de tweede editie van politiek café Bernhezer Buitenhof plaats. Hoofdgast is Habtamu de Hoop. Hij is Kamerlid voor Groen Links/PvdA. Bernhezer Buitenhof is een initiatief van de gezamenlijke politieke partijen in Bernheze.
Lees meer
DICHTER BIJ STING & THE POLICE KOM JE NIET
za30.03
Een indrukwekkend eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police, laat dat maar aan Bauke Bakker & The Soul Cages over.  Al van kinds af aan werd Bauke sterk beïnvloed door de muziek van The Police en het solowerk van hun voorman Sting.
Lees meer
Toneelvereniging Efkes Anders nodigt je uit!
za23.03
Namens Efkes Anders nodigen Martha en Mathilda jou van harte welkom in hun hotel ‘De Goudfazant’. Het is er enigszins uit de tijd en wat krakkemikkig, maar dat zijn de eigenaressen zelf ook.
Lees meer