Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Stuijlaart zet alles op alles voor de muziek

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In 'Alles op Rood' neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Rad van Fortuin
Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen.

Na 10 jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Tickets voor de voorstelling op 12 december reserveert u via onze website.