Cultureel Centrum Nesterlé

za9.12
Aanvang 20:15 uur
Gratis toegang
Kaarten bestellen
< Terug

Naakt
Gerrie Smits

KAARTEN TERUGGEKOMEN! Was je toch net te laat met het bestellen van een ticket? Stuur een mail naar ticket@nesterle.nl. Wij informeren je zodra er tickets vrijkomen. 

Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.

Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.


Samen met het impresariaat van Gerrie hebben wij een sterk geloof in Gerrie als cabaretier en bieden wij hem graag een podium. Als liefhebber van 'Brabants cabaret ontvang je dus als cadeautje gratis tickets voor deze gegarandeerd leuke avond!  


Rutger van Eijken, columnist, docent en filosoof over de eerste voorstelling ‘Naakt!’ van cabaretier Gerrie Smits:

“Wat een heerlijke voorstelling is ‘Naakt’ van Gerrie Smits! Gerrie staat ontspannen op het toneel en speelt daar een open, eerlijke, ongemakkelijke, grappige en vooral enorm boeiende en samenhangende voorstelling. Jarenlang was Gerrie een stand up comedian en ging hij voor de snelle grappen. In dit nieuwe avondvullende programma weet hij te vertragen en je mee te nemen in verhalen die ontroeren en je aan het denken zetten en dan ineens komt er een grap die je doet huilen van het lachen. Ik heb enorm genoten van de verhalen over de sexy vriendjes van zijn ex, God, fraude op de middelbare school, Orpheus en de geilheid van het Brabantse accent. Een dikke aanrader voor een mooie avond vermaak!”

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleen gaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’.

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd.
meer over GerrieKaarten bestellen