Cultureel Centrum Nesterlé

za14.09
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 20,00
Kaarten bestellen
< Terug

Naked Truth
Tribute to Golden Earring, unplugged

The Naked Truth brengt met Golden Earring Unplugged Tribute Band een eerbetoon aan Golden Earring en hun grootste hits.

In de jaren negentig begon MTV met de succesvolle MTV Unplugged sessies. Golden Earring beantwoorde dit met een akoestisch concert in het Amsterdamse café De Kroon.

En nu, jaren later, brengt The Naked Truth de nummers van de legendarische rockband opnieuw akoestisch ten gehore. Geniet van intieme versies van hits als 'Radar Love', 'Twilight Zone' en 'When the Lady Smile'.

Muzikanten
Roland Brons – Guitar, vocals
Robbert-Paul Verkade – Lead guitar, backing vocals
Robert-Jan Kimmijser – Drums, backing vocals
Johan Maring – Bass Earring.

De 4 doorgewinterde muzikanten hebben hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene en Golden Earring bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance. Deze band mag zeker niet ontbreken in de programmering van menig festival en theater. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt je mee op een muzikale reis door de tijd.


THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 28,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.
Meer over The Naked TruthKaarten bestellen