Cultureel Centrum Nesterlé

za24.05
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 21,50
Kaarten bestellen
< Terug

Queen: A night at the opera, 50th anniversary
Rock 4

50 Jaar Bohemian Rhapsody. 50 Jaar A Night At The Opera, Queen’s veelzijdige meesterwerk en één van de beroemdste albums aller tijden. Rock4 viert deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis op sublieme wijze, slechts gebruikmakend van hun vier stemmen.

Rock4 heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een vocale rockband met een diepe bas en een percussionist van wereldklasse, een indrukwekkende leadzanger en een geweldige klassieke tenor. Stemkunstenaars van het allerhoogste niveau die het publiek meenemen in de krachtige Queen songs met de verschillende muziekstijlen, de rijke harmonieën en de subtiele, emotionele uitvoeringen.

Van Love Of My Life tot Death On Two Legs en van You’re My Best Friend tot The Prophet’s Song. Alle nummers van het album komen aan bod met natuurlijk als slotstuk een gewaagde uitvoering van de klassieker onder de klassiekers, Bohemian Rhapsody.
En om de avond compleet te maken, worden ook een aantal andere bekende hits gespeeld, waaronder Killer Queen, Innuendo, You Don’t Fool Me en Who Wants To Live Forever.

Doen wat velen voor onmogelijk houden: Het vertolken van het album A Night At The Opera. Rock4 gaat deze uitdaging aan en zal zorgen voor een unieke avond met een ultieme Queen ervaring.

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 28,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.
Meer over Rock 4Kaarten bestellen