Cultureel Centrum Nesterlé

vr25.04
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
Kaarten bestellen
< Terug

Theaterconcert Flora
Robin Borneman

Robin Borneman is een songwriter/producer die maar moeilijk in 1 hokje te plaatsen valt. Zijn gelaagde muziek danst ergens tussen folk, rock, singer-songwriter en filmmuziek. Altijd met Robin's urgente stemgeluid als rode draad. In zijn songs, die vaak gaan over eenzaamheid, bezingt Robin de reis die we allen maken en schuwt hij de grote thema's van het solitaire leven niet; Struggle, verdriet, liefde en hoop zijn tegenstrijdige onderwerpen waar Robin met zijn filosofische teksten betekenis aan geeft. Reeds 5 albums bracht hij uit onder zijn eigen naam en zijn 6e album 'Flora' verschijnt dit jaar en belooft Robin's meest persoonlijke album tot nu toe te worden.

“Het nieuwe album wat ik heb gemaakt heb ik in 2 weken geschreven en duurde niet lang om te maken. Het is het meest eerlijke, pure album wat ik heb kunnen maken en was voor mij een heel helend proces. Therapie zou je het kunnen noemen. Ik heb geprobeerd een popzanger te zijn, verschillende kanten van mezelf verkend, van alles tegen de muur gegooid in de hoop dat er iets bleef plakken.. Maar uiteindelijk heb ik mijn gevoel, mijn kern, weer teruggevonden in de muziek die me het meest roert: Semi-akoestische, folky songs met eerlijke teksten waar weinig tussen zit. Wat je hier hoort is wie ik ben en waar ik voor sta. Met heel mijn (geheelde) hart.”


THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 28,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.
Kaarten bestellen